Smart TV Sony 32W706

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Ține pasul cu ultimele gadget-uri care și-au făcut apariția pe piața din România în 2014. Nu de foarte mult timp cei de la Sony au creat un nou Smart Tv, cu un design de ultimă generație, cu specificații revoluționare și spre uimirea multora la un preț extrem de mic.

Prețul acestui Smart Tv Sony 32W706, la date de 24.08.2014 este de 1.699lei, foarte bun pot spune, dar dacă te grăbești îl poți achiziționa la prețul din oferta de astăzi.

Smart TV Sony 32W706 este un model nou, conceput în 2014. Acesta prezintă un aspect elegant ce se potrivește incredibil de bine în orice locuință. Rama este ultra subțire, așadar imaginea oferită să fie cât mai mare. Așezat pe suportul din dotare ori pe un suport de perete, în ambele situații prezintă un aspect modern.

Imagini cu Sony 32W706 :


MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Cu o diagonală de 32inch, adică 80cm, acest diplay de tip LED prezintă o rezoluție Full HD de 1920x1080p. Împreună cu numeroasele caracteristici de imagine precum, Face Area Detection, LED Motion Mode, Intelligent Picture Optimizer, Live Color și multe altele, vei dispune de o calitate incredibilă a imaginilor, fiind viu colorate, cu un contrast puternic ce prezintă o tentă realistă.

Beneficiați la maxim de redarea conținutului în timp real, cursiv, din surse de pe internet, la o calitate și claritate ireproșabilă.

Calitatea sunetului oferă și ea o valoare superioară că și cea video. Așadar, cu ajutorul tehnologiei ClearAudio+, sunetul device-ului va fi reglat automat pentru fiecare experiență în parte. Fie că ascultați muzică, ori că vizionați un film sau un videoclip, sunetul va fi destul de puternic, surround și neistorsionat.

Cu ajutorul Modulului Fotbal, setariele audio se vor regla automat, astfel încât senzația va fi asemănătoarea ca cea de pe stadion.

Dacă dorești să beneficiezi de o experiență audio la nivel înalt, poți opta pentru un sistem Home Cinema 5.1.

Sony 32W706 vine dotat cu un tuner digital DVB-S/S2, DVB-T/T2, DVB-C ce îți oferă receprionarea canalelor Tv foarte simplu, indiferent de operatorul de cablu Tv, fără a mai avea nevoie de mediabox sau de un decodor.

Datorită player-ului multimedia integrat, vei avea posibilitatea de a reda orice conținut multimedia direct de pe HDD extern ori de pe un stick de memorie, pe display-ul cel generos.

Ținând cont că vorbim deste un televizor Smart, și la capitolul conectivitate excelează. Dotat cu Wireless integrat și cu port RJ-45, pentru cablu de internet, vei putea naviga pe internet direct de pe Tv, având acces la tot felul de aplicații. Oferă și alte porturi de conexiuni precum: 4 porturi HDMI, intrare SCART, intrare video, intrare USB 2.0, intrare component și ieșire audio digitală.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • LED
  • Smart Tv
  • Full HD
  • Diagonala de 80cm
Contra:
  • Alimentare separata

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.