Smart TV Sharp LC60LE652E

Îți dorești un televizor inteligent care să îți ofere o experiență de vizionare de neuitat, astfel încât să îți poți viziona filmele și meciurile preferate la o calitate superioară? Recomanarea noastră pentru tine ar fi televizorul smart 3D LED, de 152cm de la Sharp.

Pe lângă specificațiile revoluționare pe care le deține acest Smart Tv Sharp LC60LE652E, prezintă și un design uimitor ce îți taie răsuflarea, doar ce îi arunci o privire. Realizat cu măiestriei, doar din materiale calitative, sunt scoase în evidență până și cele mai mici detalii alea acestuia, astfel va oferii eleganță oricărei încăperi.

Acest Smart Tv de la Sharp îl poți găsi la prețul de aproximativ 4.799lei, destul de ok pot spune, la ce diagonală generoasă și specificații deține. Dar dacă te grăbești îl poți procura la prețul din oferta zilei.

Imagini cu Smart TV Sharp LC60LE652E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Acest model de Tv te va cuceri instant cu diagonala să imensă de 152cm a ecranului LED, cu o rezoluție de 1920x1080p. Împreună cu alte specificații incredibile ale imaginilor, calitatea video de care vei beneficia va fi uluitoare, cu o tentă naturală și un contrast puternic.

Iluminearea display-ului prin intermediul LED-urilor garantează imaginii puternic luminate, uimitoare, de o claritate de grad înalt.

Cu ajutorul tehnologiei Active Motion 200Hz, umbrele imaginilor vor diminua iar redarea acțiunilor va fi fluentă și foarte reală, bucurându-te de un conținut perfect din orice unghi privești.

Calitatea sunetului se datorează celor două difuzoare stereo integrate, astfel poți asculta muzica dorită fără nici o problemă. În cazul în care vrei să obții o experiență audio superioară, îți poți achiziționa un sistem audio Home cinema 5.1.

Nici pe partea de conectivitatea nu se lasă mai prejos, chiar pot spune că excelează, fiind dotat cam cu toate tipurile de porturi, adică: 4 porturi HDMI, SCART, D-SUB, SlotCI+, AVIn, USB 2.0, minijack, intrare PC, intrare component și ieșire audio. Iar ca și conexiuni de rețea dispune de RJ-45 și Wireless Ready.

Bucură-te de cele mai noi filme, de cele mai bune aplicații, conținuturi video și altele, doar cu o singură acționare de pe telecomandă către tehnologia AQUOS NET+.

Chiar dacă este așezat pe suportul său ori pe un suport de perete, eleganța oferită încăperii va fi incredibilă în ambele situații.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Active Motion 200
  • Lumina de fundal pentru eliminarea sacadarii filmului
  • Subpixeli panou 6MP
  • AQUOS NET+
  • Stocare video
  • HbbTV
  • AQUOS Link
  • EPG
  • DLNA
  • PVR Ready
Contra:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.