Smart Tv Sharp 32LE350EBK

Ești în căutarea unui televizor inteligent care să îți ofere o experiență video de calitate superioară? Noul model de televizor Sharp conceput în 2014, vine pregătit să execute toate cerințele date, într-un mod rapid și fluent.

Smart Tv Sharp 32LE350EBK prezintă un design modern, de ultimă generație, cu trăsături minimaliste ce sunt foarte bine definite până la cele mai mici detalii. Noul device, este proiectat pe un suport distins, cromat, ce va oferii eleganță oricărei încăperi.

Un asemenea Smart Tv îl poți găsi la prețul de aproximativ 1.199lei, foarte bun, ținând cont de caracteristicile pe care le are. Dar dacă te grăbești îl poți prinde la prețul din promoția de azi.

IMAGNI CU Smart Tv Sharp 32LE350EBK :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

Bucură-te de display-ul LED al acestui model de Tv, cu diagonala de 80cm și o rezoluție Full HD de 1920x1080pixeli, perfect pentru camera ta. Imaginile redate sunt naturale, viu colorate și foarte clare, iar unghiul de vizibilitate este uimitor. Așadar îți poți viziona fi­lmele preferate, emisiuni Tv și altele, într-un mod plăcut chiar la tine acasă.

Calitatea audio este oferită de cele două difuzoare integrate de 2x6W, îmbunătățită de Amplificatorul digital de la Sharp. În cazul în care îți dorești o experiență audio, asemănătoare celei de cinema, îți poți îndrepta atenția către un sistem audio Home cinema 5.1, ideal pentru orice locuință.

Desigur, din dotarea acestui Smart Tv, nu lipsește Tuner-ul digital(DVB-T, DVB-C, DVB-S2), cu ajutorul căruia vei putea recepționa posturi Tv în format HD ori digital, fără a mai fi nevoie de alt recever sau mediabox extern.

Modelul de față îți pune la dispoziție Player-ul multimedia integrat. Extrem de util, îți oferă posibilitatea de a reda conținut de pe stik-ul de memorie ori de pe un HDD extern, direct pe display-ul cel generos.

Cei de la Sharp s-au gândit la tine și au dotat acest device cu diferite porturi de conectivitate, adică: 3 porturi HDMI, un port USB 2.0, Minijack căști, intrare PC, intrare SCART și Slot CI+. Iar pentru a putea conecta la rețea acest Smart Tv vei avea ocazia prin intermediul portului RJ-45.

Beneficiază de o vizualizare mai bună și în același timp de un spațiu mai mare în locuința ta, cu ajutorul unui suport de perete pentru modelul de față.

În concluzie, putem spune că acest Smart Tv Sharp 32LE350EBK este alegerea perfectă pentru oricare dorește o experiență video excelentă, în urma unui raport preț-calitate.

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
  • Smart TV
  • Amplificator digital
  • Active Motion 100
  • AQUOS NET +
  • Player multimedia integrat
  • Stocare video
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.