Smart TV Samsung 43J5600

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Samsung 43J5600 este un alt Smart TV din gama 2015, un televizor foarte bun, ce pune la dispoziție o diagonală generoasă, funcții inteligente și un aspect pe măsura acestora. Este un model de ultimă generație, astfel specificațiile sunt revoluționare, oferind o experiență de utilizare îmbunătățită și un divertisment excelent.

Calitatea video cât și cea audio oferită de acest Tv Samsung este una superioară, mulțumită numeroaselor componente ce au fost necesare la conceperea acestui gadget.

Un asemenea LED Full HD se comercializează la prețul de numai 2.699lei (Vezi preț actualizat), un preț excepțional, ținând cont că vorbim despre un Smart Tv de ultimă oră, atractiv, modern și performant.

Se face remarcat printr-un exterior negru, elegant, fiind pus în lumină de finisajele sale moderne și bine definite. Vine echipat cu un suport distins, pe care se sprijină acesta, măsurând cu totul numai 962.9 x 616.2 x 288.1 mm și cântărind doar 8.7Kg.

Imagini cu Samsung 43J5600 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se laudă cu un excelent display Direct LED, de 109cm (43inch), ce asigură un format Full HD la o rezoluție de 1920 x 1080 pixeli. Ca și specificații, ar fi de spus că oferă un aspect al imaginilor de 16:9, un Mega contrast dinamic și se bucură de o listă numeroasă de carcteristicii ce îmbunătățesc calitatea video. Acestea ar fi: PQI 400, Natural Mode Support, Wide Color Enhancer, HyperReal Engine, Micro Dimming Pro și Film Mode.

Calitatea sunetului se datorează liniei audio stereo de 20W, formată dintr-un sistem integrat 2.0. Acest sistem la rândul lui este îmbunătățit de câteva caracteristici de sunet, precum DTS Studio Sound, Dolby Digital Plus, TV Sound Connect, Wallmount Sound Mode, DTS Premium Sound 5.1 și Multiroom Link.

Ramura conectivității este compusă din două porturi USB 2.0, din trei porturi HDMI, dintr-un port comun cu intrare Composite, dintr-un port comun cu intrare Component, un port RCA, S/PDIF Optic, Headphone, Suport CI Slot Plus, RF In, LAN RJ-45 și Wireless.

Fiind un televizor inteligent, dispune de un procesor Quad Core, destul de puternic, astfel încât să ofere o funcționalitate excepțională. Ca și funcții smart, beneficiază de ConnectShare prin USB 2.0, de Picture-In-Picture, Game Mode, EPG, Extended PVR și lista continuă.

În concluzie, Samsung 43J5600 este un televizor inteligent, capabil să asigure un conținut video cât și audio la o calitate superioară, ideal pentru utilizatorii de Smart Tv mai pretențioși.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv LED
  • Gama 2015
  • Diagonală display 109cm
  • Procesor Quad Core
  • Conexiune rețea prin Wi-Fi integrat sau RJ-45
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.