Smart Tv Samsung 32J5600

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  După cum știm, Samung se află printre cei mai renumiți producători de electronice și electrocasnice, la nivel mondial vorbind, ce se laudă cu o gamă numeroasă de produse de calitate.

În review-ul de astăzi, vom discuta despre televizorul smart Samsung 32J5600, un gadget din gama 2015, ce se evidențiază printr-o serie de tehnologii numeroase, printr-un aspect extrem de atrăgător și printr-un cost de achiziție de ofertă. Se bucură de o configurație extraordinară, vis-a-vis de prețul acestuia, astfel oferă o calitate ireproșabilă a imaginilor reproduse la o rezoluție Full HD. În completare, asigură o experiență multimedia excelentă și oferă o funcționalitate smart excepțională.

Ei bine, modelul de față se bucură de un preț extrem de avantajos, așadar se comercializează la numai 2.099lei (Vezi preț actualizat), un preț excelent pentru un astfel de televizor cu funcții și specificații smart.

Ca și design, prezintă un aspect stilat, fiind realizat din materiale de calitate foarte bună. Se remarcă prin finisaje moderne și printr-o serie de detalii foarte atractive.

Acest Smart Tv Samsung se poate procura și din oferta magazinului online Flanco.

Imagini Samsung 32J5600 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Calitatea ireproșabilă a imaginilor reproduse este asigurată de către ecranul din dotare, cu diagonala de 80cm și cu rezoluția de 1920 x 1080pix. în format Full HD. Cu siguranță va impresiona cu experiența sa de vizonare excepțională pe care o oferă acest Smart Tv. La baza acestei calități excelente, îi stau o serie de caracteristici superioare de imagine, precum Mega Contrast, Micro Dimming Pro, HyperReal, PQI400, Film Mode, Natural Mode Support și Wide Color Enhancer Plus.

Linia audio de care beneficiază acest device, este una de tip integrată, compusă din două ieșiri de 2 x 10W. Îmbunătățită de numeroase caracteristici de sunet, va reda un sunet ireproșabil, nedistorsionat și destul de puternic.

Ca și conectivitate, acest Samsung integrează numeroase porturi și conectori, precum conexiunea la internet prin Wireless inclus și prin cablu RJ-45, mai dispune de trei porturi HDMI, de două porturi USB 2.0, o intrare component, Slot CI+ și o ieșire audio.

În concluzie, modelul Samsung 32J5600 reprezintă varianta cea mai accesibilă din gama sa, fiind un Smart Tv performant, atractiv și calitativ.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV
  • LED
  • Diagonala ecran 80cm
  • Gama 2015
  • Conexiune la internet prin cablu si Wi-Fi
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.