Smart Tv Samsung 32H4500

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
 Petreceți timpul liber într-un mod plăcut, delectându-te în fața unui televizor inteligent. Bucură-te totodată de cele mai bune specificații de ultimă generație ale noului televizor Smart de la Samsung.

Un asemenea Smart Tv îl poți găsi la prețul de aproximativ 1.399lei, destul de bun aș spune, dar dacă te grăbești îl poți prinde la uimitorul preț din oferta de astăzi.

Smart Tv Samsung 32H4500 vineconceput cu un design extrem de modern, atrăgător, cu trăsături minimaliste. Construit doar din materiale de foarte bună calitate, fiind bine definit până la cele mai mici detalii, ce oferă un strop de eleganță oricărei locuințe.

Imagini cu Samsung 32H4500 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice : 

Modelul de față vine conceput cu un ecran de tip LED, cu o diagonală generoasă de 80cm și o rezoluție HD maximă de 1366x768pixeli.

Dotat cu Modul Fotbal, te vei bucura de cele mai bune meciuri, cu o calitate a imaginilor uimitoare și un contrast excelent. Totodată, acest modul îți redă un sunet puternic, foarte clar și multi-surround, oferindu-ți senzația asemănătoare celei de pe stadion.

Nu degeaba i se spune televizor inteligent, deoarece vei avea posibilitatea de a-l controla doar prin mișcări ușoare din mână sau din degete, grație noii tehnologii Motion Control de la Samsung.

În spatele acestui display, se află proiectat un procesor destul de puternic, Quad Core, ce îți oferă o comutarea a conținutului foarte rapidă și un multitasking asemănător. Datorită acestei puteri uimitoare, experiența ta de utilizare va fi neașteptat de fluentă și rapidă.

Calitatea sunetului se datorează sistemului audio integrat Down Firing + Full Range, format din două difuzoare de 2x10W. Acest sistem la rândul său este îmbunătățit de numeroase caracteristici superioare audio, precum: Dolbi MS10, DTS Studio Sound, Auto Volume Lever și DTS Premium Sound 5.1. Așadar, în final rezultă un sunet redat extrem de puternic, foarte clar și nedistorsionat.

Mulțumită aplicației revoluționare Smart View 2.0 de la Samsung, te vei putea bucura de orice conținut dorit. Foarte ușor, prin intermediul rețelei de acasă, poți difuza în timp real, conținutul de pe Tv direct pe tabletă sau smartphone, folosind device-urile mobile că și telecomenzi. Ori poți să redai direct pe ecranul televizorului, orice conținut de pe un alt device( PC, smartphone), cu ajutorul panoului multimedia Smart Hub.

Fiind un model nou, creat în 2014, vine destul de dotat și pe partea de conectivitate, așadar oferă: 3 porturi HDMI, 2 porturi USB 2.0, o intrare SCART, Slot CI+, o ieșire audio digitală și o intrare component, iar că și conexiuni de rețea dispune de Wi-fi(integrat) și Rj-45.

În cazul în  care ocupă un spațiu mai mare așezat pe suportul din dotare, îți poți îndrepta atenția către un suport de perete reglabil. Astfel, în felul acesta vei economisi din spațiu și vizualizarea va fi mult mai ok.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV
  • Smart Tv
  • HD
  • Diagonala de 80cm
  • Player multimedia integrat
Contra:
  • Nu este Full HD

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.