Samsung 32F6400

De data aceasta vom discuta despre Samsung 32F6400, un Smart Tv LED 3D din seria F, gama 2013.

Acest LED este conceput cu un display de 32inch (80cm), un model mai mic din această serie, dar include aceleași specificații că și celelalte modele mai mari. Astfel, dispune de procesor dual core, de tuner HD FreeView, CMR(Clear Motion Rate) și de Smart Hub Samsung conectat la internet.

Prețul acestui LED Samsung la data de 29.07.2014 este de 1.899 LEI, un preț destul de bun. Dar dacă te grăbești îl poți prinde la prețul din oferta de azi.

POZE CU Samsung 32F6400 :

MAI MULTE POZE

DESIGN:

Design-ul acestul model este bine definit, cu o greutate de doar 6.3kg, conceput pe un suport cu patru picioare, ce dă voie televizorului să rotească, astfel încât vizionarea va fi mult mai bună. Datorită ramei acestuia subțiri, ecranul va ieși în evidență și va părea mult mai voluminos.

CALITATEA IMAGINII:

Mulțumită funcției Wide Color Enhancer Plus și Full HD cu o rezoluție de 1920x1080pixeli, calitatea imaginii va fi ireproșabilă cu o claritate impecabilă, până la cele mai mici detalii.

SUNET:

Calitatea sunetului este oferită de sistemul audio Down Firing + Full Range, format din două difuzoare stereo de 2x10W, ajutată de numeroase caracteristici, precum : Dolby Digital Plus, 3D Sound, DTS Premium Audio 5.1, DTS Studio Sound.

Dar pentru a avea o experiență audio, poți opta pentru un sistem Home Cinema 5.1.

CONECTIVITATE:

Și pe partea de conectivitate se descurcă destul de bine, dispunând de o varietate de conexiuni : ieșire audio digitală, intrare video, intrare Scart, intrare component, USB 2.0, Minijack căști, 4 porturi HDMI. Și nu în ultimul rând dispune de conexiune wireless încorportată.

ACCESORII:

Pentru a economisi spațiul din locuința ta și pentru a profita de o vizionare mai bună, poți alege un Suport TV de perete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.