Smart TV Samsung 32F5300

Te-ai decis să îți achiziționezi un televizor Smart, cu un aspect plăcut și specificații bune, dar la un preț nu prea mare? Noi îți propunem acest Smart TV Samsung 32F5300 .

Modelul aparține gamei 2013, de la Samsung, conceput cu un design excelent, realizat din materiale de calitate .

Prețul acestui Smart tv Samsung 32F5300, la data de 9.08.2014 este de 1.549 lei, destul de ok aș putea spune dacă ținem cont de specificațiile acestuia. Dar dacă te grăbești îl poți prinde la prețul din oferta de azi.

IMAGINI CU TELEVIZORUL 32F6400

MAI MULTE POZE

DESIGN

Calitatea design-ului este datorată tehnologiei Samsung One Design. Aceasta îmbină în mod rafinat rama UltraSlim a Tv-ului cu panolul, astfel oferind o perfectă experiență vizuală.

CALITATEA IMAGINII

Modelul de față prezintă o diagonală de 80cm, cu o rezoluție Full HD de 1920×1080. Calitatea imaginii se datorează caracteristicilor de imagine, precum : Digital Noise Filter, Natural Mode Suport, Wide Color Enhancer Plus, Clear Motion Rate, HyperReal Engine. Acestea oferă imagini clare, viu colorate, exact ce îți poți dorii de la un televizor Smart.

SUNET

Samsung 32F5300 oferă o calitate a sunetului uimitoare, grație sistemului audio Down Firing, format din două difuzoare stereo de 2x10W. Sunetul puternic, nedistorsionat și clar se datorează specificațiilor audio, precum : Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, DTS Studio Sound și DTS Premium Audio 5.1.
Pentru a te bucura de o experiență audio de neuitat, poți achiziționa un sistem Home Cinema 5.1 .

CONECTIVITATE

Putem spune că acest gadget dispune de toate tipurile de conectivitate, adică : SCART, HDMI(3), USB 2.0(2), ieșire audio și video, Minijack căști, Dvi Audio în, Slot CI+, Wireless, RJ45.

ACCESORII

Poți opta pentru un Suport TV de perete Hama, pentru a economisi spațiul din locuință și pentru a obține o vizualizare mai bună.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.