Smart Tv Philips 55PUS7809

Ești pasionat de tehnologie și încerci pe cât posibil să ți pasul cu cele mai noi gadget-uri? Astăzi îți prezentăm Smart Tv Philips 55PUS7809, un televizor de ultimă generație cu specificații de ultimă oră, conceput în 2014.

Așadar, prezintă un design minimalist, extrem de atrăgător conceput dintr-o ramă slim, realizată cu mare atenție dintr-un material din sticlă de calitate superioară și mărginită cu un strat subțire de aluminiu, în așa fel încât să reducă la minim rama și să mărească imaginea la maxim.

Aspectul acestui Philips oferă o eleganță incredibilă oricărei încăperi, datorită finisajelor sofisti­cate și a materialelor calitative, autentice, din care este construit.

La data de 18.08.2014, Smart Tv Philips 55PUS7809 era la prețul de 7.999lei, un preț corect ținând cont de aspectul și caracteristicile sale de ultimă generație. Dar dacă te grăbești îl poți avea la prețul din oferta de astăzi.

IMAGINI CU  Smart Tv Philips 55PUS7809:

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Cu o diagonală extrem de generoasă de 139cm, o rezoluție uimitoare Ultra HD de 3840x2160p și o listă întreagă de specificații deosebite de imagine, precum Ambilight Version, Wall colour adaptive, Lounge light mode și altele, acest Smart Tv 4k din seria 7800 de la Philips, oferă o calitate a imaginilor ireproșabilă.

Tehnologia Ambilight, îți va modifica modul de vizionare pentru totdeauna. Așadar, îți oferă o experiență video mai mult decât captivantă, elaborând un halo de lumină din cele două muchii alea display-ului, pe peretele din jurul său.
Rezoluția 4k Ultra HD, este de 4 ori mai mare decât a televizoarelor obișnuite, astfel imaginile vor suferi o modificare drastică.

Datorită tehnologiei Pixel Precise Ultra HD, fiecare imagine este convertită în rezoluție Ultra HD. Fie că vizionați un video online, ori conținut Ultra HD 4k, veți dispune de o experiență inegalabilă și nemaiîntâlnită, bazată pe imagini foarte realiste, clare cu un contrast puternic.

În spatele acestor performanțe, stă în umbră procesorul format din patru nuclee, ce oferă o experiență de utilizare fluidă, nemaiîntâlnită.

Calitatea sunetului incredibilă, de parcă ar fi de cinematograf, este oferită de caracteristicile extraoridinare de sunet precum, Smart Stereo, Ambi wOOx, Incredible Surround 3D, Dynamic bass Enhancement. Așadar, poți viziona filme, meciuri ori să asculți muzica preferată, bucurându-te de un sunet puternic, clar și nedistorsionat.

Și pe partea de conectivitate excelează dispunând de cam toate tipurile de conexiuni, adică: 4 porturi HDMI, SCART, USB 2.0, ieșire audio, intrare component, Slot CI+, Audio L/R în. Iar că și conexiune de rețea, te vei bucură de Wi-Fi Integrat.

Cu ajutorul tehnologiei Wi-Fi Miracast, vei putea avea ocazia de a reda conținutul de pe smartphone ori tabletă, direct pe televizor. De la videoclipuri, jocuri, fotografii și altele, poți reda printr-o simplă comandă de pe device-uri pe display-ul cel imens.

Cu acest Smart Tv Philips vei beneficia de o gamă largă de aplicații, de la Youtube, Facebook, Twitter și multe alte aplicații inteligente, iar datorită tehnologiei Cloud Tv, vei avea posibilitatea de a viziona sute de canale naționale și internaționale.

 OPINII PRO ȘI CONTRA:

Pro:

  • Wi-Fi Dual Band
  • Ambilight Version: 2 sided
  • Pixel Precise Ultra HD
  • Audio Return Channel
  • Dynamic Bass 
  • Smart Stereo
  • MultiRoom Client and Server
Contra: –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.