Smart Tv Philips 48PFH5509

Smart Tv Philips 48PFH5509 este un model nou, conceput în 2014, ce face parte din gama 5500 de la Philips.

Acest televizor Philips prezintă un profil slim, elegant, scos în evidență prin dimensiunile acestuia excepționale, astfel va completa perfect interiorul oricărei locuințe.

Ca imaginea acestui Smart Tv să fie mai mare, design-erii Philips s-au gândit să îl realizeze cu o ramă extrem de subțire dar foarte elegantă, așadar vizionarea filmelor sau a meciurilor preferate să fie o experiență de neuitat.

Lasă-te surprins de conținutul online și comunică cu prietenii prin intermediul rețelelor de socializare, grație conexiunii Wireless integrat.

Prețul acestui Smart Tv Philips 48PFH5509, la data de 18.08.2014 este de 3.699lei, un preț bun luând în considerare diagonala darnică de 122cm. Dar dacă dorești să îl achiziționezi, îl poți prinde la prețul din oferta de azi.

IMAGINI CU  Smart Tv Philips 48PFH5509:

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE:

Cu o diagonală generoasă de 122cm și o rezoluție de 1920x1080p, ecranul LED Full HD oferă o calitate a imaginilor incredibilă, un contrast uimitor, culori vii și o luminozitate puternică ce creează o viziune reală.

Mulțumită caracteristicii de imagine Pixel Plus HD, vei dispune de imagini extraordinar de clare cu tentă foarte naturală, astfel vizionarea filmelor sau a meciurilor HD va fi una uimitoare.

O altă caracteristică excelentă a imaginilor este Perfect Motion Rate, tactată la o frecvență de 200Hz, ce îți va oferii imagini cursive în mișcare, fără a sacada vreo clipă.

Nu degeaba este un televizor inteligent. Cu acesta poți recupera programele preferate de pe canalele Tv și te vei bucura de o gamă largă de aplicații online, precum Youtube, Facebook, Skipe, Twitter etc.

O aplicație inteligentă a acestui Smart Tv este și MyRemote. Aceasta te ajută să interacționezi cu televizorul prin intermediul device-ului tău inteligent.

Mai ușor că niciodată, poți partaja conținutul de pe device-ul tău direct pe televizor prin Simply Share. De la filme, fotografii, muzică și altele, printr-o simplă comandă redai direct de pe tabletă sau smartphone pe display-ul generos.

Prin intermediul televizorului poți accesa contul tău de Dropbox, astfel poți transfera și vizualiza datele salvate online direct pe Tv, toate acestea datorită tehnologiei revoluționare Cloud Explorer.

Mulțumită aplicației Client Multiroom, vei renunța la cabluri și totodată vei economisi banii de pe abonamentele Tv. Realizând o rețea chiar în locuința ta, vei avea ocazia să urmărești programele preferate oriunde dorești, cu ajutorul semnalului unui Tv server Philips. Din momentul în care te-ai conectat la rețea, poți direcționa programe Tv de pe server pe televizoarele care odată depindeau de abonamente Tv.

Pentru a se potrivi perfect oricărei încăperi, cei de la Philips s-au gândit și la acest aspect, astfel au creat un suport elegant și foarte bine definit pe care se sprijină acest Smart Tv.

În cazul în care locuința nu îți permite spațiul necesar pentru acest Tv, poți opta pentru un Suport TV de perete Barkan, așadar vei economisi spațiu și totodată vei dispune de o vizualizare mai bună.

 OPINII PRO ȘI CONTRA:

Pro:

  • Smart Stereo
  • Ambi wOOx
  • Incredible Surround
  • Clear Sound
  • Smart Sound
  • Pixel Plus HD
  • Perfect Motion Rate
  • Micro Dimming
  • Dual Core
Contra: –

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.