Smart TV Philips 42PUS7809

Descoperă noua lume Smart de la Philips. Dacă ești pasionat de tehnologie și vrei să fi la curent cu cele mai noi gadget-uri apărute, televizorul Philips 42PUS7809 este unul dintre ele.

Smart TV Philips 42PUS7809 dispune de numeroase aplicații revoluționare și un aspect pe măsura acestora. Și de data aceasta se pare că design-erii Philips au reușit să ne surprindă, construind un model de televizor modern, ce oferă eleganță oricărei încăperi.
La prima vedere ne bucurăm de un design extrem de elegant, slim și foarte bine definit, până la cele mai mici detalii.

Prețul acestui televizor Philips 42PUS7809 la data de 4.09.2014 era de 4.999lei. Foarte bun și corect pot spune, luând seamă de specificațiile din dotare. Dar dacă te grăbești îl poți procura la prețul din oferta zilei.

Imagini cu Smart TV Philips 42PUS7809 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Modelul de față, conceput în 2014, prezintă un display de tip LED, înglobat în tehnologia Ambilight, cu o diagonală darnică de 106cm și o rezoluție Ultra HD de 3840x2160p.

Datorită tehnologiei Ambilight de la Philips, imaginea va fi mărită, proiectând în jurul televizorului o zonă luminată, îmbunătățind calitatea imaginii redate, astfel vei trăi o experiență cinematografică uimitoare.

4K Ultra HD reprezintă dublul liniilor și al coloanelor de pixeli față de un televizor Full HD. Așadar calitatea imaginilor este oferită de cele 4k de culori împreună cu rezoluția Ultra HD. Imaginile redate vor fi extrem de clare, ireproșabile, nemaivăzute vreodată pe un Tv.

Reproducerea mișcărilor este îmbunătățită de tehnologia revoluționară Perfect Motion Rate Ultra 600Hz, astfel imaginile vor fi clare și foarte naturale.

În spatele acestui ecran se află un procesor performant, format din 4 nuclee, ce oferă posibilitatea de a utiliza acest Smart Tv într-un mod foarte fluent.

Calitatea superioară a sunetului redat se datorează difuzoarelor integrate de 25W ambele, îmbinat cu numeroase caracteristici audio, precum: Smart Stero, Incredible Surround 3D, Dynamic Bass și altele.
Dacă dorești să beneficiezi de o experiență audio asemănătoare celei de cinematograf, îți poți îndrepta atenția către un sistem audio Home Cinema 5.1.

Putem spune că excelează și pe partea de conectivitate, fiind dotat cu mai toate tipurile de conexiuni, precum: 4 porturi HDMI, 3 porturi USB 3.0, Slot CI+, o intrare Scart, o intrare component și o ieșire audio digitală. Iar pentru a beneficia de navigare Web are la dispoziție Wireless integrat.

Nu degeaba i se spune Smart Tv. Cu adevărat este inteligent deoarece îți oferă posibilitatea de încerca cele mai noi aplicații, de a ține legătura cu cei dragi prin intermediul site-urilor de socializare (Facebook, Twitter, Skype etc.) și chiar de a conecta Tv-ul la alte device-uri, pentru a obține o experiență multimedia perfectă.

În cazul în care spațiul din locuință nu îți permite ca acest Smart Tv să fie așezat pe suportul din dotare, poți opta pentru un suport de perete, astfel vei economisi spațiu, iar vizualizarea va fi mult mai bună.

Opinii pro și contra:

Pro:
 • Smart Stereo
 • Ambi wOOx
 • Ambilight Version: 2 sided
 • Built in Ambilight + Hue
 • Smart TV 3D
 • Wall colour adaptive
 • Wi-Fi Dual Band
 • Pixel Precise Ultra HD
 • Perfect Natural Motion
 • Micro Dimming Pro
Contra:
 • Momentan nimic

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.