Smart TV Philips 39PFL3088H

Ești adeptul filmelor bune? Atunci, acest Smart TV Philips 39PFL3088H, din gama 2013 este tot ce ai nevoie. Cu o diagonală destul de mare, de 99cm și o rezoluție Full HD, te vei putea bucura de orice moment petrecut în fața acestuia.

Acest Smart Tv este dotat cu numeroase tehnologii, precum Perfect Motion Rate 100Hz ce face să îmbunătățească reproducerea mișcărilor, realizând imagini clare și perfecte.

Prețul acestui Philips 39PFL3088H, la data de 29.07.2014 este de 1.850 lei,  destul de ok aș putea spune , dar dacă te grăbești îl poți prinde la prețul din oferta de azi.

IMAGINI Smart TV Philips 39PFL3088H :

Vezi mai multe poze !

DATE TEHNICE :

Acest Smart Tv îți oferă o claritate a imaginior excelentă, culori naturale și un consum redus de energie, toate acestea grație tehnologiei LED.

Cu acest Philips, vei putea ține conversații cu cei dragi pe site-uri de socializare precum Facebook și Twitter, vei putea vizualiză cele mai noi clipuri de pe Youtube ori să-ți memorezi programele preferate. Toate acestea conectându-te la internet prin wireless cu ajutorul adaptorului Wi-Fi USB Philips pentru Smart Tv.Foarte simplu conectezi adaptorul la USB din partea laterală a tv-ului și vei fi conectat direct la rețeaua de acasă.

Pentru a economisi spațiu și pentru o vedere mai bună,  acest model poate fi prins într-un  Suport TV de perete Barkan 33C.B.

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
  • Full HD
  • LED
  • Wireless Ready
  • Digital Crystal Clear
  • Perfect Motion Rate 100 Hz
Contra:   –

Concluzie :

Acest Televizor LED Smart TV Philips, de 99 cm, Full HD, 39PFL3088H este perfect pentru a viziona filmele și meciurile preferate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.