Smart TV Philips 32PHH4509

Îți place foarte mult să îți petreci timpul liber în fața televizorului, privind cele mai noi filme apărute? Ei bine, pentru asta ai nevoie și de un televizor destul de performant, care să îți ofere o calitate video și audio îndeajuns de bună.

Noul Smart TV Philips 32PHH4509 conceput în 2014, vine pregătit să îți ofere o experiență de vizionare incredibilă, grație specificațiilor pe care le deține. Pe lângă acestea, prezintă și un aspect extrem de modern, foarte bine finisat până la cele mai mici detalii, ce oferă o pată de eleganță oricărei locuințe.

Acest nou Smart Tv de la Philips, îl poți găsi la prețul de aproximativ 1.199lei, foarte bun aș spune, însă dacă te grăbești îl poți procura la prețul din promoția de astăzi.

IMAGNI CU Smart TV Philips 32PHH4509 :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

Tot la exterior, pe lângă design ne este prezentat și un display de tip LED, cu o diagonală de 81cm și o rezoluție de 1366x768pixeli.

Grație tehnologiei Perfect Motion Rate 200Hz (PMR), redarea mișcărilor va fi îmbunătățită, oferind imagini realiste și foarte clare. Noua caracteristică de la Philips îmbină cele mai noi tehnologii de rulare a imaginilor, oferind o calitate și claritate ireproșabilă.

O altă tehnologie revoluționară a acestui ecran, de la Philips ar fi și Pixel Plus HD, ce oferă un contrast dinamic excelent de 500.000:1 și totodată 69mld de culori. Împreună cu Micro Dimmind, imaginile vor fi analizate în peste 3200 zone, astfel te vei bucura de cele mai naturale culori și cele mai bune contraste.

La interior, stă ascuns procesorul Dual Core, ce garantează o procesare uimitoare de 1mld de pixeli/secundă. Așadar va reuși să redea cele mai fluente și perfecte imagini.

Calitatea audio uimitoare se datorează difuzoarelor integrate ajutate de numeroase caracteristici de sunet precum Incredible Surround, Clear Sound, Auto Volume Leveller și Smart Sound. Astfel, sunetul redat va oferii o putere incredibilă și o claritate pe măsură, asemănător sunetului de cinematograf.

Putem spune că și pe partea de conectivitate excelează, oferind mai toate modurile de conexiuni precum: două porturi HDMI, două porturi USB 2.0, o ieșire audio digitală optică, o intrare SCART și o intrare component. Iar pentru a putea conecta device-ul de față la internet beneficiezi de RJ-45 și de Wireless Ready.

Fă parte din universul Smart de la Philips, prin intermediul celor mai noi aplicații sau prin conectarea televizorului tău la alte device-uri, pentru a te bucura de cele mai bune conținuturi mutimedia.

Chiar dacă nu dispui de foarte mult spațiu în locuință și modelul de față ocupă mai mult loc așezat pe suportul său decât te așteptai, îți poți îndrepta atenția către un suport de perete. În felul acesta vei economisii din spațiu și totodata te vei bucura de o vizualizare mai bună.

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
  • Incredible Surround
  • Pixel Plus HD
  • Pixel Plus link (Philips)
  • 200 Hz Perfect Motion Rate
  • Micro Dimming
  • Wi-Fi Ready
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.