Smart Tv Panasonic 42AS600EW, 105cm

Panasonic 42AS600EW este Smart Tv atractiv, ce provine din gama anului 2014, o serie de televizoare foarte bune, dotate cu numeroase funcții și tehnologii. Este pus în lumină de către un aspect foarte atrăgător, potrivindu-se perfect montat pe perete ori pe măsuță.

Este un LED avantajos, ce se comercializează la doar 2.099lei (Vezi preț actualizat), un preț mai mult decât convenabil, luând în considerare raportul dintre calitate și performanță.

Acestuia i se alătură un suport extrem de elegant, ce completează perfect design-ul modern. Prezintă finisaje reușite și bine definite, având o greutate de numai 13Kg, măsurând doar 947 x 597 x 247 mm.

Imagini cu Panasonic 42AS600EW :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se evidențiază printr-o diagonală extrem de generoasă, de 105cm, asigurând un aspect de imagine de 16:9. Unghiul de vizibilitate este foarte de ok, respectiv de 176 / 176 grade, iar formatul conținutului este Full HD, la o rezoluție de 1920 x 1080pixeli.

Nici la capitolul sunet nu se descurcă mai rău, astfel vine echipat cu un sistem audio destul de puternic, de 20W. Este un sistem stereo, de calitate, ce vine îmbunătățit de caracteristicile speciale de sunet, precum DTS 2.0 + Digital Out și Dolby Digital Plus.

Conexiunea la rețea se va realiza cu ajutorul portului RJ-45 (LAN) ori prin intermediul Wi-Fi-ului integrat. Mai are în componență 3 porturi HDMI, un port Scart, o intrare component, 2 porturi USB 2.0, o ieșire audio digitală și Slot CI+.

În final, dacă vrei un Smart Tv de calitate, accesibil și performant, modelul Panasonic 42AS600EW este televizorul ideal.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV LED
  • Gama 2014
  • Full HD
  • Diagonala ecran 105cm
  • Procesor Dual Core
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.