Smart Tv Orion T 32D

Dacă te-ai hotărât în sfârșit să îți schimbi vechiul tău televizor cu unul ceva mai bun, cu o diagonală mai mare și un aspect mai plăcut, cei de Orion au conceput un Smart Tv la un preț accesibil oricui.

Smart Tv Orion T 32D prezintă un aspect modern realizat in 2013, atent prelucrat, ce oferă o pată de eleganță oricărei încăperi în care este așezat.

Acum ceva timp, prețul acestui Smart Tv Orion T 32D era de aproximativ 999lei, foarte bun pot spune, la ce specificații prezintă. Însă, dacă dorești să îl achiziționezi îl poți prinde la prețul din oferta de astăzi.

IMAGNI CU Smart Tv Orion T 32D :

MAI MULTE POZE

DATE TEHNICE : 

Acest model de față prezintă un display LED, cu o diagonală destul de bună de 81cm și o rezoluție HD de 1366x768p. Oferă un timp de răspuns scurt, de doar 5ms, un aspect al imaginii 16:9 și o luminozitate excelentă de 350cd/mp.
Așadar, de acum poți viziona filmele sau meciurile preferate, la o calitate cu totul superioară vechiului televizor, bucurându-te de imagini clare, viu colorate cu tentă naturală.

Chiar dacă este un model destul de ieftin, dispune de foarte multe caracteristici interesante, precum Player-ul multimedia integrat. Acesta oferă posibilitatea de a redea conținutul de pe un alt device extern, direct pe acest Smart Tv. Extrem de simplu și rapid, conectezi la televizor, prin intermediul USB 2.0, un HDD extern ori un stik de memorie cu fișierele dorite, și printr-o simplă comandă, conținutul va fi redat pe display.

Calitatea sunetului redat de cele două difuzoare integrate din dotare, este destul de modestă. Dar dacă dorești să beneficiezi de o experiență audio superioară, poți opta la un sistem audio Home Cinema.

Pot spune că nici pe partea de multimedia nu este mai slab, oferind mai multe tipuri de conexiuni ce realizează legătura cu alte device-uri, precum: două porturi HDMI, două porturi USB 2.0, SCART și Slot CI+. Cele două porturi HDMI, îți oferă posibilitatea de a transforma TV-ul în monitor pentru laptop ori Pc, astfel vei putea vizualiza conținutul de pe aceastea, direct pe ecranul cel mare, de 81cm.

Iar pentru a te putea conecta la internet, Orion ți-a pus la dispoziție două alternative, ambele extrem de bune, precum: Wireless sau RJ-45(conectare prin cablu).

O altă oportunitate a acestui model, este de a rula cele mai noi aplicații, de a avea acces la site-uri de socializare ca Twitter,Facebook și altele, și chiar de a naviga pe Web, cu ajutorul Open Browser-ului. În concluzie, poți face o mulțime de lucruri interesante și distractive cu acest Smart Tv de la Orion, în ciuda prețului său mic.

Modelul de față, poate fi așezat pe suportul din dotare ori dacă nu pe un suport de perete, astfel vei economisi din spațiu și te vei bucura de o experiență vizuală mai bună.

OPINII PRO SI CONTRA :

Pro:
  • Smart TV
  • Wi-Fi Ready
  • Daily motion
  • 3D Comb Filter
  • CineTrailer
  • Play jam
  • Multilingual OSD Menu
Contra:
  • Nimic momentan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.