Smart Tv LG 47LB5800, Full HD, 119cm

Smart Tv LG 47LB5800 este un model de televizor performant, ce provine din gama anului 2014, însă și în momentul de față se află la mare căutare, având un număr semnificativ de vânzări.

Vorbim despre un televizor inteligent, extrem de atrăgător, ce pune la dispoziție o serie diversificată de funcții și tehnologii, astfel încât să te bucuri de o funcționalitate ireproșabilă.

Un astfel de model se comercializează la prețul de 2.299lei (Vezi preț actualizat), un cost de achiziție foarte bun, pot spune, pentru un astfel de Smart Tv atractiv.

Cât despre design, vine cu o construcție modernă și elegantă, având finisaje foarte bine definite. Alături de acesta se regăsește un suport modern, pe care vine așezat televizorul. Împreună măsoară numai 1073 x 670 x 267 mm și cântărește doar 15.5Kg.

Poți achiziționa același dispozitiv și din gama de produse a magazinului online Flanco.

Imagini cu LG 47LB5800 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Beneficiază de o diagonală de 119cm, având un aspect al imaginilor de 16:9. Rezoluția pe care o asigură acest LG, este una de 1920 x 1080pixeli, într-un format Full HD.

Se laudă cu o linie audio de 2 x 10W, un sistem stereo, destul de puternic, ce vine îmbunătățit de numeroase caracteristici, ca: Optical Sound Sync, Dolby Digital, Wireless Sound Sync Ready, DTS 2.0, Clear Voice II și Virtual Surround Plus.

Conexiunea la rețea se realizează prin intermediul Wireless-ului integrat sau prin Lan (port Rj-45). Mai beneficiază de o ieșire audio digitală, de 3 porturi USB 2.0, de 2 porturi HDMI, de Slot CI+, de PC Audio In, de o intrare component și de o intrare video.

Ar mai fii de spus că se bucură de tuner digital, de player multimedia integrat, de LG Cloud, de DLNA, de SmartShare, Smart World și multe altele.

Acestea fiind spuse, dacă vrei un televizor inteligent de calitate, performant și atrăgător, Smart Tv LG 47LB5800 reprezintă modelul de care ai nevoie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv LED
  • Gama 2014
  • Wi-Fi Direct
  • Diagonala de 119cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.