Smart TV LG 43UF6907, Ultra HD, 108cm

Smart Tv LG 43UF6907 este un LED din gama 2015, ce se laudă cu tehnologia WebOS, cu o diagonală mare, cu un aspect extrem de atrăgător și cu foarte multe funcții interesante.

La acest model este disponibilă și varianta cu diagonala de 123cm, un model ceva mai scump datorită ecranului mai mare, însă vine dotat cu aceleași specificații.

Un astfel de televizor smart, extrem de atractiv se achiziționează la prețul de 3.199lei (Vezi preț actualizat), un cost corect, în urma căruia te alegi cu un ecran generos, cu un aspect ultra modern și cu un nivel superior de divertisment.

Așa cum am spus, se remarcă printr-un aspect extrem de modern și elegant, compus din finisaje și elemente perfect definite. În dotarea acestuia regăsim și un suport elegant, pe care se va sprijinii noul gadget. Cu totul, construcția măsoară doar 971 x 624 x 198 mm și cântărește doar 9.8Kg.

Imagini cu  LG 43UF6907 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Display-ul, punctul forte al dispozitivului, este de 108cm, ce oferă o rezoluție 4K, la 3840 x 2160pixeli. Beneficiază de numeroase caracteristici speciale, precum Real Cinema 24p (3:3 pull down), Contents Optimizer, Motion Eye Care, 4K Upsacaler, Active Noise Reduction, Tru 4K Engine și altele.

Și la nivel audio se descurcă excepțional, fiind utilat cu un sistem audio stereo, cu o putere de 20W. Acest sistem vine îmbunătățit la rândul său de câteva caracteristici speciale de sunet, ca: Smart Sound Mode, Optical Sound Sync, Wireless Sound Sync, Clear Voice II, Dolby Digital, DTS și Virtual Surround Plus.

Să nu uităm că vorbim despre un model de Smart Tv de ultimă generație, ce vine extrem de bine echipat. Așadar, pune la îndemână conexiune la rețea prin LAN sau Wi-Fi integrat. Dispune de 2 porturi HDMI, de Slot CI+ și de două RF In.

Ar mai fi de spus că dispune de Wi-Fi Direct, de Miracast, de WiDi, de Google Dial, de Time Shift, de player multimedia integrat, de DLNA și de tuner digital.

În concluzie, dacă vrei performanță și accesibilitatea din partea televizorului tău smart, atunci LG 43UF6907 este modelul pe care îl cauți.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv LED
  • Gama 2015
  • Tehnologie WebOS
  • Diagonala de 108cm
  • Ultra HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.