Smart TV LG 32LB5700

Un alt nou gadget apărut în 2014, cu un design extraordinar și cu specificații revoluționare ar fi și Smart TV LG 32LB5700.

Acest televizor LG din categori­a SMART vine pregătit să îți satisfacă toate capriciile în materie de tehnologie, de la aspect până la caracteristici.

Prezintă un design modern, foarte bine definit până la cele mai mici detalii, realizat din materiale de o calitate superioară ce oferă o tentă de eleganță oricărei incapari.

Costul acestui Smart Tv LG este în jur de 1.299lei, foarte ok pot spune, dar dacă te grăbești îl poți procură la prețul din oferta de astăzi.

Imagini cu Smart TV LG 32LB5700 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

LG 32LB5700 vine conceput cu un display de tip LCD LED, cu o diagonală generoasă de 81cm și o rezoluție maximă de 1920x1080p.

Dotat cu tehnologia IPS, adică In Pane Switching, face ca această tehnologie să utilizeze un sistem de aranjare a cristalelor lichide pentru a realiza reproducerea mai exactă a unghiurilor de vizualizare și a culorilor uimtoare.

Tehnologia IPS oferă cele mai naturale și reale culori imaginilor, indiferent de unghiul de vizualizare, astfel încât experiența de vizionare va fi unică și de neuitat.

Până și imaginile în mișcare vor fi de o claritate uimitoare și cu acțiuni fluente, de o calitate superioară, și de această dată mulțumită tehnologiei IPS.

Perfecțiunea imaginii se mai datorează și tehnologiei Triple XD Engine. Printre cele mai noi tehnologii revoluționare, Triple XD Engine de la LG, oferă cea mai superioară calitate imaginilor, prin contrast, culoare și claritate.

Și pe partea audio se descurcă uimitor de bine, cu ajutorul funcției Virtual Surround Plus, ce imită efectul de surround și îmbunătățește calitatea sunetului, fiind clar și nedistorsionat.

În cazul în care dorești să iei parte la o experiență audio de neuitat, poți opta pentru un sistem Home Cinema 5.1, astfel sunetul oferit va fi puternic, tridimensional.

Putem spune că partea de conectivitate este completă, deoarece dispune cam de toate tipurile de conexiuni, adică: Wireless Ready, RJ-45, HDMI(3), SCÂRȚ, USB 2.0, PC Audio In, Slot CI+, intrare video, intrare component și ieșire audio digitală.

În cazul în care dorești să vizionezi un videoclip sau film preferat direct pe Tv-ul tău, poți foarte ușor să conectezi un HDD extern ori un stik de memorie pe care se află conținutul, la portul USB al device-ului.

Datorită tehnologiei LG Smart Share, poți accesa și partaja fără problemă orice conținut de pe diferite device-uri, fie că ești sau nu acasă. Extrem de simplu, doar prin conectarea device-urilor din interiorul locuinței tale și prin accesarea contului tău LG .

Cu ajutorul funcției Căutare Universală, tastând ori prin comandă vocală vei beneficia inopinant de o listă variată de conținut Video On Demand(VOD), video online ori programe difuzate, așadar vei beneficia de o experiență de divertisment foarte bogată.

Cu LG CLOUD, poți reda de pe alte device-uri, precum smartphone sau tabletă,oricând și de oriunde, filme, muzică , fotografii și altele, direct pe display-ul tău de acasă.

Grija programelor pierdute din pricina timpului, trebuie dată uitării. Grație tehnologiei de ultimă oră LG Time Machine II, programele tale preferate vor fi înregistrate, iar tu le vei putea vedea sau revedea în timpul liber.

În ciuda display-ului imens, consumul de energie va fi foarte scăzut. Economisire inteligentă este una din funcțiile importante ale device-ului, deoarece limitează consumul energiei electrice într-un mod inteligent.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Virtual Surround Plus
  • Dynamic Color Enhancer
  • Motion eye care (Intelligent Sensor)
  • Smart TV(NetCast4.5)
  • Active Noise Reduction
Contra: –

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.