Smart Tv LED Sony 43W755, 108cm, Full HD

Odată cu apariția noilor modele lansate pe piața smart tv-urilor, Sony vine din spate cu gadget-uri ultra moderne, echipate corespunzător noii generații, astfel încât să fie capabil să asigure o calitate ireproșabilă video cât și audio.

Din noua serie W a gamei 2015, face parte și modelul LED Sony 43W755, un televizor smart, ce se laudă cu un ecran imens, cu funcții și tehnologii revoluționare și cu un design peste măsura așteptărilor utilizatorilor. Vine conceput cu soft Android, ne având conversie 2D în 3D și imagine 4K, însă se laudă cu numeroase caracteristici smart.

Prețul unui astfel de televizor inteligent, recent lansat pe această piață, este de 3.099lei (Vezi preț actualizat), un preț corect, punând în balanță funcțiile și tehnologiile ce îl caracterizează.

Design-ul este de-a dreptul cuceritor, asta datorită finisajelor sale ultra moderne și perfect definite. Vine echipat cu un elegant suport, pe care se va sprijinii noul gadget. Împreună cu acesta, construcția măsoară numai 962 x 602 x 179(W x H x D) mm și cântărește doar 11.8Kg.

Se regăsește același smart Tv Sony și în stocul magazinului online Altex.

Imagini Sony 43W755 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se face evidențiat printr-un ecran de 108cm, cu o rezoluție de 1920 x 1080pix. având un formtat Full HD. Aspectul imaginilor este de 16:9, iar unghiul de vizibilitate este de 178/178. Este un super display, ținând cont că are la bază numeroase caracteristici de imagine, precum Motionflow XR 800, 24p True Cinema, X-Reality PRO și Advance Contrast Enhancer.

Excelează și pe partea audio, fiind utilat cu un sistem audio Nicam/A2. Este un sistem compus din două ieșiri, ambele de 20W, îmbunătățit prin caracteristicile superioare de sunet, ca: Dolby Digital, Clear Phase Speaker, Dolby Digital Plus și Dolby Digital Pulse.

Va puteți conecta prin intermediul televizorului la internet prin Wi-Fi integrat, ori la alte dispozitive cu ajutorul celor 4 porturi HDMI, a celor 3 porturi USB 3.0, a intrării component, a intrării video composite ori prin Scart. Dispune de Slot CI+, de RF in, de player multimedia integrat și de tuner digital.

În concluzie, dacă vrei un nivel puternic de performanță și un design ultra modern, Smart Tv Sony 43W755 reprezintă varianta de care ai nevoie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv LED
  • Soft Android
  • Gama 2015
  • Diagonala display 108cm
  • Conexiune la internet prin Wi-Fi
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.