Smart Tv LED Sony 40W705, Full HD, 102cm

De ceva timp, se pare că brand-ul Sony a devenit favorit, atunci când vorbim despre un televizor smart sau despre alte gadget-uri. Acest producător ne încântă cu o nouă serie de Smart Tv-uri, din gama 2015, extrem de bine echipate și foarte atrăgătoare, ca și design.

În review-ul de astăzi o să vorbim puțin despre Sony 40W705, un Smart Tv de ultimă generație, ce oferă o calitate superioară audio cât și video. Se laudă cu funcții și tehnologii revoluționare, ce îmbunătățesc nivelul de performanță al acestuia, astfel încât să ofere un divertisment pe cinste.

Un astfel de Smart Sony se comercializează la numai 2.499lei (Vezi preț actualizat), în magazinul online eMag, un preț destul de accesibil, pentru un astfel de gadget de ultimă generație, echipat corespunzător gamei recente din care face parte.

La exterior regăsim un aspect ultra modern, ce prezintă o construcție realizată din componente premium. Ecranul generos, este înconjurat de o ramă elegantă și extrem de subțire, astfel încât să ofere o imagine mai mare. Construcția slim a acestui Tv, măsoară numai 924 x 579 x 179 mm și cântărește doar 9.1Kg, luând în considerare și standul cu care vine echipat.

Poți achiziționa același Smart Tv și din stocul de oferte al magazinelor Altex și Flanco.

Imagini cu Sony 40W705 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Modelul de față Sony, se laudă cu o diagonală generoasă de 102cm, ce asigură un aspect de 16:9 al imaginilor. Conținutul reprodus pe acesta va fi într-un format Full HD, la o rezoluție de 1920 x 1080pixeli. Tot aici regăsim și o listă de caracteristici speciale, ce îmbunătățesc calitatea video, precum: Motionflow XR 200, X-Reality PRO, 24p True Cinema și unghiul generos de vizibilitate de 178/178.

Vine dotat cu sistemul audio integrat Nicam/A2, compus din două ieșire de 10W. Și aici stau la bază câteva specificații ce îmbunătățesc calitatea sunetului, ca: S-Master, Dolby Digital Plus, Clear Phase Speaker, Dolby Digital, și Dolby Digital Pulse.

Acesta pune la dispoziție conexiune la internet prin LAN (RJ-45) dar și prin Wireless integrat. Dispune de 4 porturi HDMI, de 2 porturi USB 2.0, de o intrare component, de RF in, de intrare Scart, de Slot CI+ și de intrare video composite.

Ca și funcții speciale, se bucură de tuner digital, de player multimedia integrat, de control parental, de oglindire a ecranului, de înregistrare pe HDD prin USB și de multe altele.

În concluzie, dacă ești un utilizator mai pretențios de smart tv, modelul Sony 40W705 reprezintă varianta cea mai accesibilă în raport cu gradul de performanță oferit.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala ecran 102cm
  • Conexiune la internet prin LAN si Wi-Fi
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.