Smart Tv LED Samsung 48H5203

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Samsung 48H5203 este un Smart Tv lansat în 2014, ce vine pregătit să ofere imagini extraordinar de clare și de viu colorate, alături de un sunet ireproșabil, grație uimitorului sistem audio intergrat. Așadar, dacă v-ați plictisit de vechiul televizor banal, ar fi momentul să treceți la funcții Smart, la un design modern și la o experiență video-audio excepțională.

Pentru cei doritori de gadget-uri calitative și performante, modelul de față este device-ul ideal, ce se regăsește la prețul numai 2.499lei (Vezi preț actualizat).

Vorbim despre un device aspectuos, cu finisaje și detalii moderne. Se evidențiază printr-o culoare atrăgătoare, respectiv negru lucios, o culoare potrivită oricărei încăperi moderne. Materialele din construcția acestuia sunt de calitate superioară, având un suport de sprijin extrem de rezistent și de elegant, de formă dreptunghiulară, astfel oferă o stabilitate extrem de bună.

Acest Samsung cântărește în jur de 10Kg și măsoară undeva la 1083.2 x 677 x 203.9mm (cu stand). În ciudă ecranului imens, consumul de energie electrică va fi destul de redus, undeva la doar 45W.

Imagini cu Samsung 48H5203 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Un atuu al acestui televizor Smart, ar fi diagonala generoasă a display-ului de 121cm. Oferă o rezoluție Full HD de 1920 x 1080pixeli și un aspect de 16:9 al imaginilor reproduse. În final, te vei bucura de un conținut incredibil, luminos, extrem de clar și plin de naturalețe.

Funcția avansată Smart HUB, de care dispune Samsung 48H5203, permite accesul utilizatorului, într-un mod facil și rapid, la o varietate de conținut, unde pare a fi o funcție destul de ofertantă și ușor de utilizat. Se bucură de un procesor Dual Core, astfel rularea paginilor Web sau chiar a videoclipurilor Full HD, să fie extrem de fluentă și fluidă.

Calitatea audio oferită de acest Smart TV este una superioară, datorită liniei audio cu puterea de 20W (2 x 5W) și a caracteristicilor audio superioare DTS Studio Sound, Dolby MS10 și DTS Premium Sound 5.1

Pe ramura de conectivtiatea, pune la îndemână următoarele porturi: 2 x HDMI, un port SCART, un port USB 2.0, o ieșire audio digitală optică și un port RJ-45 pentru conexiunea la Web prin cablu.

Acest televizor Smart Samsung mai dispune și de player multimedia integrat, un player performant ce asigură redarea conținuturilor de tot felul. De acum, nu va mai fi nevoie de un reciver extern, deoarece noul gadget pune la dispoziție tuner-ul digital DVB-T, DVB-C, ce va recepționa automat posturile Tv în format HD.

În concluzie, Samsung 48H5203 este un Smart Tv ce oferă un divertisement de calitate, direct la tine acasă.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV
  • LED
  • Diagonala 121cm
  • Tuner digital
  • Player multimedia
  • Design modern
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.