Smart TV LED Samsung 32J6300, Curbat, 80 cm, Full HD

Dacă vrei să îți achiziționezi un Smart Tv cu adevărat special, îți recomandat un model evidențiat printr-un aspect nou, metalic de tip curbat. Samsung 32J6300 este un televizor foarte atrăgător, prin finisajele sale moderne și prin stilul său inedit.

Lăsând aspectul la o parte, nici pe partea de funcționalitate nu se descurcă mai rău, ba din contră pune la îndemână numeroase funcții și activități, ce îți îmbunătățesc cu siguranță nivelul de divertisment.

Mai special ca tot ce am spus mai sus, ar fi prețul de achiziție de numai 2.699lei (vezi preț actualizat). Este un preț convenabil, ținând cont că discutăm despre un model curbat din gama 2015.

Aspectul este cu totul special, de la construcția curbată până la elementele și finisajele moderne. Ca și dimensiuni măsoară în jur de 730.3 x 485.0 x 207.5 mm și cântărește numai 5.6Kg. Este construit din metal, astfel va oferii rezistență în timp.

Același televizor curbat îl regăsești și în ofertele celor de la Altex și Flanco.

Imagini cu Samsung 32J6300 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Pe lângă aspectul inedit pe care îl prezintă acest display curbat, conferă și o calitate video ireproșabilă. Vorbim despre un ecran de 80 de centimetrii, de tip LED, ce reproduce conținuturi la o rezoluție Full HD de 1920 x 1080pixeli. Totodată, beneficiază și de câteva caracteristici de îmbunătățire a conținutului, precum: Auto Depth Enhancer, Micro Dimming Pro, Screen Curvature 3000R, Mega Contrast, Natural Mode Support, Auto Motion Plus etc.

Ne surprinde cu un sistem audio 2.0, cu o putere de 20W, extrem de calitativ și puternic. Și aici se întâlnesc numeroase caracteristici de îmbunătățire a sunetului, ca: Dolby Digital Plus, HD Audio, Wallmount Sound Mode, DTS Studio Sound și altele.

Vine cu Wireless integrat și cu port RJ-45 pentru LAN, pentru conexiune la internet. Mai dispune de USB 2.0 x 3, de HDMI x 4, de minijack căști, de o intrare video composite, de o intrare component și de o ieșire audio.

Ar mai fii de specificat că beneficiază de procesor Quad Core, de tuner digital, de redare video, de intrare antenă, de player multimedia și de multe altele.

În concluzie, dacă îți dorești calitate video și audio ireproșabilă și un design ultra modern, Samsung 32J6300 este un Smart Tv ideal.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 80cm
  • Full HD
  • Curbat
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.