Smart Tv LED ORION PIF48-DLED-SA, Full HD, 122cm

Se pare că nu doar producătorii consacrați au optat spre tehnologia Android, ci și cei mai puțin renumiți, precum cei de la Orion. Acest producător a încercat și se pare că a reușit să conceapă modele de televizoare smart cu Android, extrem de performante, comercializate la prețuri foarte avantajoase.

Un model ce aparține acestui brand este și Orion PIF48-DLED-SA, un Smart Tv excelent, ce se potrivește perfect la birou sau acasă, oferind o experiență de utilizare extraordinar de bună. Este un LED din gama anului 2015, un model recent, care se pare că se află la mare căutare pe piață, asta datorită raportului excelent din calitate și preț.

Așadar, prețul de achiziție al unui astfel de Smart Tv Orion este de numai 1.999lei (vezi preț actualizat), un preț mic, pentru un gadget de ultimă generație, ce dispune de tehnologii revoluționare.

Cât despre design, se remarcă printr-o ramă extrem de subțire, ce înconjoară generosul display. Prezintă finisaje perfecte, astfel conferă o eleganță excepțională.

Imagini cu ORION PIF48-DLED-SA :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Display-ul acestui Orion este de 122cm și aparține tehnologiei LED. Este un ecran bun, cu un consum redus de energie electrică și cu o durată lungă de viață. Timpul de răspuns este de doar 8ms, luminozitatea este de 300cd/mp, iar rezoluția este Full HD, de 1920 x 1080pix.

Nici calitatea sunetului nu lasă de dorit, așadar vine dotat cu un sistem audio destul de puternic, respectiv A2 + Nicam Stereo. Este capabil să asigure un sunet puternic, clar și fără distorsiuni.

La nivelul conectivității dispune de conexiune la internet prin LAN sau Wi-Fi, plus o serie de porturi, precum: HDMI x 2, USB 2.0 x 3, Scart, Slot CI+ și PC.

Cât despre caracteristicile speciale ale acestuia, ar fi de spus că vine echipat cu player multimedia, cu tuner digital, dispune de Open Browser, de Teletex 1000 de pagini, de EPG și de Multilingual OSD Menu.

În concluzie, dacă îți dorești un televizor smart, performant și calitativ, ORION PIF48-DLED-SA reprezintă variantă cea mai accesibilă de pe piață.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV LED
  • Gama 2015
  • Android
  • Diagonala 122cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic deocamdată

One thought on “Smart Tv LED ORION PIF48-DLED-SA, Full HD, 122cm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.