Smart TV LED Full HD – Horizon 42HL810F

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Horizon 42HL810F este un nou Smart Tv, ce face parte din seria de televizoare inteligente a anului 2015, un model ce vine foarte bine echipat, fiind disponibil la un preț destul de accesibil.

Dotările sale sunt excepționale, ba chiar impresionate, ce se evidențiază printr-un nivel superior de performanță, oferind o calitate ireproșabilă a imaginilor redate pe generosul display.

Poate că brandu-ul Horizon, nu-i un producător atât de consacrat ca cele cu renume, însă se descurcă excelent la producerea de televizoare smart, echipându-le cu tehnologii de ultimă generație și cu funcții pe măsură. În ciuda specificațiilor și a aspectului ultra modern, prețul de achiziționare este unul excelent, de numai 1.699lei (Vezi preț actualizat).

Vorbim despre un televizor smart, extrem de elegant și modern, ce impresionează prin trăsături bine definite. Se bucură de o calitate ireproșabilă a construcției, având o greutate de numai 12.5Kg, măsurând doar 957 x 627 x 220 mm, dimensiuni ce iau în calcul și suportul acestuia.

Imagini Horizon 42HL810F :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul gadget integrează un display generos, cu diagonala de 107cm, de tip Edge LED. Suportă o rezoluție de 1920 x 1080pix., la un format Full HD, astfel imaginile se vor reproduce la o calitate excepțională. Contrastul dinamic al acestuia este de 3000:1, aspectul imaginilor de 16:9, iar luminozitatea de 300cd/mp. Cât despre caracteristici superioare de imagine, beneficiază de Clear Motion Engine Dinamic 200Hz și de un unghi de vizibilitate destul de larg, respectiv 178/178.

Sunetul este asigurat de către sistemul audio Nicam Stereo, compus din două ieșire stereo de 2 x 8W, fiind îmbunătățit de tehnologia superioară de sunet Dolby Digital Plus. Astfel, în final te vei bucura de un sunet excelent, clar și puternic.

Așa cum spuneam, modelul de față este unu smart, ce beneficiază de conexiune la internet prin cablu (RJ-45) dar și prin Wireless Ready. Ca și conectivitate, dispune de două porturi HDMI, de o intrare USB 2.0, de o ieșire audio digital optic, de o intrare component, Scart, minijack căști, Slot Ci+ și de Digital Audio Ouț.

În concluzie, dacă îți dorești mai mult decât un televizor, calitate și modernitate, Smart Tv-ul Horizon 42HL810F LED Full HD, reprezintă varianta cea mai ideală și avantajoasă, de pe piața televizoarelor Smart.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv
  • LED
  • Diagonala ecran de 107cm
  • Internet
  • Aspect modern si elegant
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.