Smart Tv 3D Sony 43W808, Full HD, de 108cm

Sony ne încântă cu o nouă serie de televizore smart, extrem de performante și atrăgătoare. Această gamă W pune la dispoziție modele atractive, capabile să ofere un grad de performanță mult mai ridicat ca până acum, venind cu tehnologii speciale de îmbunătățire a calității video și audio.

Smart Tv 3D Sony 43W808 este un model ce provine din seria menționată, un televizor foarte bine echipat, astfel încât surprindă prin funcționalitatea să ireproșabilă. Modelul de față este variantă cu suport 3D a lui Sony 43W756, o variantă ceva mai scumpă, însă pune la dispoziție mai multe funcții și tehnologii.

În magazinul online eMag, un astfel de gadget se regăsește la prețul de 3.599lei (Vezi preț actualizat), un cost de achiziție destul de convenabil, vis-a-vis gradul ridicat de performanțe al acestuia și de softul Android de care se bucură.

Trebuie să recunoaștem că aspectul te lasă mască, datorită finisajelor sale ultra moderne, perfect definite. Construcția excelentă, vine realizată doar din materiale de calitate superioară. Vine dimensionat astfel 962 x 602 x 179(W x H x D) mm, cântărind doar 11.8Kg, împreună cu suportul acestuia.

Același Smart Tv de ultimă generație se găsește și în stocul de produse al celor de la Altex.

Imagini cu Sony 43W808 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vorbim despre un LED cu tehnologia Android inclusă, ce beneficiază de suport 3D, aparținând gamei 2015.

Vine cu un ecran de 108cm (43inch), ce oferă un format Full HD, la 1920 x 1080pix. Are un aspect de 16:9 al imaginilor și oferă un unghi de vizibilitate destul de larg, respectiv de 178/178. La baza calității excepționale, se regăsesc o serie de caracteristici superioare de îmbunătățire a imaginilor, precum: 24p True Cinema, Advanced Contrast Enhancer, Motionflow XR 1000 și X-Reality PRO.

Calitatea sunetului se bazează pe sistemul audio Nicam/A2, compus din două ieșiri de 2 x 10W. Acest sistem audio vine îmbunătățit de următoarele caracteristici de sunet, ca: Dolby Digital Pulse, S-Master, Dolby Digital Plus, Clear Phase Speaker și Dolby Digital.

Cu acest device te poți conecta la internet prin Wi-Fi integrat sau prin Rețea (RJ-45). Mai vine echipat cu 3 porturi USB 2.0, cu 4 porturi HDMI, cu un port Scart, cu o intrare video composite, cu Slot CI+ și cu o intrare component.

În concluzie, dacă vrei un Smart Tv 3D, cu soft Android și cu foarte multe funcții inteligente, modelul Sony 43W808 se pare a fi variantă cea mai bună.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV 3D
  • Gama 2015
  • Full HD
  • Diagonala ecran de 108cm
  • Android
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.