Smart Tv 3D LED Sony 65W859C, Full HD, 164cm

Dacă vrei o diagonală generoasă pentru living-ul tău, atunci noul Smart Tv de la producătorul consacrat Sony ți se va potrivi perfect.

LED Sony 65W859C este un nou Smart Tv din gama anului 2015, ce dispune de funcții 3D și de tehnologia Android. Modelul de față prezintă un ecran imens, de 164 de centimetrii, un display generos ce îl face potrivit pentru un living sau pentru o încăpere mai mare.

În decursul acestei recenzii, veți afla ce poate să ofere un astfel de televizor inteligent, pe care puteți să-l achiziționați din oferta celor de la eMag, la prețul de 8.999lei (vezi preț actualizat), un preț nu foarte accesibil, însă unul corect.

Se face plăcut prin finisajele și detaliile moderne, perfect definite. Își face apariția pe un suport elegant, ce completează perfect aspectul atrăgător al acestuia. Construcția sa, împreună cu acest suport, măsoară numai 1455 x 891 x 265 mm și cântărește în jur de 24Kg.

Același gadget Sony se regăsește și în gama de televizoare smart a celor de la Altex.

Imagini cu Sony 65W859C :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ca și specificații de imagine, așa cum am spus, vine echipat cu un ecran de 164cm, cu un aspect de 16:9 și cu unghi de vizibilitate de 178/178. Ar fi putut oferii o rezoluție 4K, însă asigură doar un format Full HD, la o rezoluție de 1920 1080pixeli. Imaginea vine îmbunătățită de câteva caracteristici superioare de imagine, precum Advanced Contrast Enhancer, 24p True Cinema, Motion XR 1000 și X-Reality PRO.

Nivelul audio este asigurat de sistemul Nicam/A2, compus din două ieșire de 20W, îmbunătățit de: Dolby Digital Pulse, S-Master, Dolby Digital Plus, Clear Phase Speaker și Dolby Digital.

Cât despre conexiuni și conectori, beneficiază de conexiunea la Rețea prin RJ-40 și conexiunea prin Wi-Fi, de 3 x USB 2.0, RF-In, de o intrare video composite, Slot CI+, de o intrare Scart și de 4 x HDMI.

În concluzie, Sony 65W859C este un Smart Tv 3D potrivit celor ce își doresc un ecran imens și o calitate video bună, cât și audio.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV LED
  • 3D
  • Android
  • Diagonala 164cm
  • Gama 2015
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.