Smart Tv 3D LED Samsung 48H6500

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Samsung 48H6500 este un televizor inteligent LED, din gama 2014, ce vine echipat cu numeroase funcții și tehnologii, astfel încât să ofere un divertisment excelent.

Se bucură de câteva specificații superioare, ce îmbunătățesc drastic calitatea video și audio, ca în final să te poți bucura de un conținut redat excepțional.

Așadar, un astfel de Smart Tv Samsung, modern și extrem de performant, se comercializează la un preț excelent, de aproximativ 3.999lei (Vezi preț actualizat), un preț corect, vis-a-vis de gradul ridicat de performanță al acestuia.

Nici pe partea de design nu se descurcă mai rău, ba din contră se prezintă cu un aspect modern, atrăgător și cu finisaje bine definite. Are la bază trăsături compacte, de 1075.1 x 697.6 x 308.2 mm și o greutate de doar 13.2Kg, astfel se integra perfect în orice locuință modernă, fără a ocupa foarte mult din spațiu.

Imagini cu Samsung 48H6500 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

La capitolul video, vine proiectat cu un ecran LED de 121cm, cu un aspect al imaginilor de 16:9. Pe lângă rezoluția Full HD de 1920 x 1080p, mai are la bază și următoarele caracteristici superioare ce îmbunătățesc imaginea: Clear Motion Rate 400, Natural Mode Support, Wide Color Enhancer (Plus), Film Mode și Mega DCR.

Nici la nivel audio nu vine mai slab echipat, ba din contră, se bucură o linie audio Down Firing + Full Range (2 x 10W), îmbunătățită de numeroase caracteristici audio, precum: DTS Premium Sound 5.1, 3D Sound, Auto Volume Leveler, DTS Studio Sound, Dolby MS10 și Auto Volume Leveler.

Ca și comunicații dispune de port RJ-45 pentru conexiunea la Rețea prin fir și Wireless-ul integrat, iar ca și conectori vine echipat cu: Slot CI+, o intrare component, o ieșire audio, o intrare Scart, patru porturi HDMI, trei porturi USB 2.0, o intrare video composite și RF In.

La achiziționarea acestui gadget, vei intra în posesia a două perechi de ochelari 3D (SSG-5100GB), o telecomandă (TM1460A + TM1240A) și Samsung Smart Touch Control.

În concluzie, Smart Tv 3D LED Samsung 48H6500 este dispozitivul ideal pentru cei ce își doresc performanță și modernitate, la un nivel superior.

 Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV 3D
  • Diagonala 121cm
  • Wi-Fi integrat
  • LED
  • Tuner digital
Contra:
  • Nimic momentan

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.