Smart TV 3D LED Full HD Samsung 55H6240

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Te-ai hotărât să îți achiziționezi un noul televizor, cu o diagonală generoasă, cu funcții și tehnologii inteligente, care să îți ofere o calitate video și audio ireproșabilă, însă nu te-ai hotărât spre ce model să te îndrepți? Ei bine, după această prezentare cu siguranță vei ști ce alegere să faci și spre ce model să îți intrepti atenția, ca tu să fii mulțumit de produsul achiziționat.

Televizorul ideal în această situație, ar fi modelul Samsung 55H6240, un Smart Tv de calitate, ce pune de dispoziție un ecran imens, o serie diversificată de specificații avansate și un design foarte aspectuos, ce umple casa de eleganță.

Este un Smart Tv modern, de ultimă generație, ce oferă foarte multe funcții smart, ce îmbunătățesc calitatea video și audio, astfel ca tu să poți viziona orice conținut preferat, la o calitate extraordinară. Un astfel de Smart Tv Samsung se comercializează la prețul de 4.199lei (Vezi preț actualizat), un preț nu foarte accesibil pentru toți cei dintre noi, însă este un cost corect, ce își justifică fiecare leu în parte.

Vorbim despre un televizor extrem modern, ce se face atrăgător prin elementele sale elegante de design. Construcția sa este pe deplin realizată din materiale calitative, astfel având o greutate de numai 17.6Kg și măsoară doar 1230.6 x 786.9 x 308.2 mm, dimensiuni ce pun în calcul și suportul elegant, pe care vine montat televizorul.

Același Smart TV se poate procura și din gama de televizoare a magazinul Flanco.

Imagini Samsung 55H6240 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Această serie H, a echipat noile televizoare cu ecrane generoase, în cazul de față cu un display 3D de 138cm, ce suportă rezoluții Full HD la 1920 x 1080pix. Beneficiază de caracteristici numeroase de imagine, precum Clear Motion Rate 200Hz, ce duce la imagini în mișcare excepționale, eliminând toate neclaritățile, plus caracteristicile HyperReal 3D Engine și Film Mode.

Și la nivel audio putem spune că excelează, fiind echipat cu un sistem audio stereo, format din 2 ieșire de 2x10W. Acest sistem vine îmbunătățit de tehnologii superioare, precum DTS Premium Sound 5.1, Dolby MS10 și DTS Studio Sound.

Cât despre conectori, dispune de conexiune la rețea prin RJ-45 și prin Wi-Fi integrat, plus o serie de porturi, precum: 4 porturi HDMI, o intrare component, o intrare video, o intrare Scart, 3 porturi USB 2.0 și Slot CI+.
În concluzie, dacă ești un utilizator de Smart Tv cu pretenții, modelul 3D LED Samsung 55H6240 Full HD reprezintă varianta ideală ce oferă performanță și calitate la un nivel superior.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV 3D
  • Gama 2014
  • LED
  • Diagonală ecran 138cm
  • Conexiune rețea prin RJ-45 și Wi-Fi Integrat
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.