Smart Tech LE-6519 – televizor modern din gama 2016, de 165cm în diagonală

Smart Tech LE-6519 este un televizor din gama 2016 ideal spaţiilor generoase, precum unei sufragerii sau unui living, datorită faptului că poartă o diagonală imensă de 165 de centimetrii.

În ciuda faptului că este un non Smart Tv, este un device de calitate foarte bună, ce reuşeşte să garanteze reproducerea unor imagini naturale şi viu colorate, la o rezoluţie Full High Definition. Pe lângă faptul că este un televizor extrem de atractiv, îşi poate intra foarte uşor şi în rolul de monitor la laptop sau consolă, asta în cazul în care vrei să te bucuri de un conţinut de calitate superioară.

Ca şi preţ, reprezintă un model avantajos vis-a-vis de ecranul generos pe care îl poartă, astfel este disponibil la eMag la preţul online de 2.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de design, surprinde foarte plăcut prin finisaje şi elemente atrăgătoare. Începând de la construcţia ultra modernă de culoare neagră, până la rama subţire şi elegantă ce încadrează la fix generosul LED. Tehnic vorind, are o greutate de 26kg, măsoară standard 1625 x 225 x 998(W x H x D) mm cu suport şi are o putere de consum de 165W/h. Stand-ul din dotare, deţine două picioruşe perfect definite din plastic, ce aduce o bună stabilitate televizorului.

Acelaşi televizor de generaţie nouă este disponibil şi în magazinul online CEL.

Imagini cu Smart Tech LE-6519 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

După cum spuneam, beneficiază de un LED generos, ce măsoară o diagonală de 165cm. Asigură o rezoluţie Full High Definition la maxim 1920 x 1080p, luminozitatea fiind de 250 cd/m², contrastul dinamic de 5.000:1, rata de aspect a imaginii de 16:9, timpul de răspuns de 6.5ms, iar unghiurile de vizibilitate de 176/176 de grade, atât din verticală, cât şi din orizontală.

Pe partea audio, se laudă cu sistemul audio stereo integrat, ce dezvoltă o putere de până la 20W. Pe lângă asta, pune la dispoziţie şi o listă de moduri presetate de sunet, ce pot fi alese în funcţie de conţinutul reprodus.

În privinţa specificaţiilor, deţine încorporate tuner digital DVB-T/C PAL SECAM, precum şi Slot CI+, ce vor asigura recepţionarea transmisiilor Tv HD şi digitale, fără a mai fi necesare decodorul extern sau mediabox-ul.

Vine pregătit şi cu player multimedia integrat, ce va oferi posibilitatea reproducerii conţinutului preferat, direct de pe stick de memorie sau unitate HDD, conectate la portul USB din dotare.

În rest, ca şi conectivitate, se laudă cu trei porturi HDMI, cu o intrare Scart, cu o intrare USB 2.0, cu o intrare PC, cu minijack căşti, cu AV in, cu YUV, cu PC Audio In şi cu Coaxial.

Concluzie :

În concluzie, Smart Tech LE-6519 este un non Smart Tv de calitate înaltă, ce reuşeşte să impresioneze prin aspectul ultra modern, dar şi prin ecranul de 165cm în diagonală.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 165cm
  • Aspect ultra modern
  • Full HD
  • Accesibil
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.