Smart LED LG 49LF630V, 123cm

Pentru astăzi, am ales să vorbim puțin despre un smart tv din gama 2015 a producătorului LG, o gamă de televizoare dotate după ultima generație, fiind urmate de un design pe măsura performanțelor.

Așadar, LG 49LF630V este modelul ce aparține acestei game, un LED Smart ce se bucură de tehnologia WebOS, de o diagonală foarte generoasă și de foarte multe funcții inteligente.

Acest Smart Tv are se laudă cu un preț de vânzare de numai 2.999lei (Vezi preț actualizat), un cost de achiziție destul de bun și corect, ținând cont că vorbim despre un produs al anului 2015.

După cum spuneam, se bucură de un aspect reușit, prezentând detalii și finisaje elegante. Vine însoțit de un stand modern, pe care se va așeza noul gadget, asta în situația în care nu se dorește montarea acestuia pe perete. Cu totul măsoară numai 1106 x 697 x 220 mm și cântărește doar 17.6Kg.

Desigur, se poate intra în posesia aceluiași model și din stocul de oferte al magazinelor online Flanco și Altex.

Imagini cu LG 49LF630V :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Se face remarcat printr-un LED generos, cu diagonala de 123cm (49inch). Aspectul imaginilor oferit este de 16:9, fiind capabil să asigure o rezoluție de 1920 x 1080pixeli, într-un format Full HD. Se bucură de numeroase caracteristici avansate de imagine ce îmbunătățesc calitatea video, precum: Active Noise Reduction, Dinamic Clear White, Real Cinema 24p, Motion Eye Care, Natural Color, Contents Optimizer și Triple XD Engine.

Și la nivel audio se descurcă extraordinar de bine, astfel vine dotat cu două difuzoare stereo de 2 x 10, îmbunătățite de următoarele caracteristici audio: Sound Optimizer, Wireless Sound Sync, Apt-x Codec, Clear Voice II, DTS, Virtual Surround Plus și așa mai departe.

Dispune de conexiune la internet prin LAN (port RJ-45) sau prin Wireless integrat. La componența acestuia mai iau parte 3 porturi HDMI, o intrare Scart, o ieșire audio digitală, Analog audio out, RF In, 3 porturi USB 2.0, o intrare component și Slot CI+.

În concluzie, dacă vrei un nivel superior de performanță, fiind un utilizator mai pretențios de Smart Tv, atunci LG 49LF630V este modelul pe care îl cauți.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv LED
  • Gama 2015
  • Tehnologie WebOS
  • Diagonala de 123cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.