Smart Tv 3D LED – Samsung 55F7000

Samsung 55F7000 este un televizor smart al anului 2013, un device excelent, care încă se mai află în topul celor mai bine vândute Smart Tv-uri de pe piață.

Este un LED cu tehnologie 3D, ce prezintă o diagonală destul de generoasă, astfel încât îl face potrivit pentru orice locuință, ba chiar și pentru cele mai spațioase. Se laudă cu o serie de specificații și tehnologii inteligente, ce duc la îmbunătățirea calităților video, cât și audio și la o funcționalitate ireproșabilă.

Cât despre cost de achiziție, se poate procura cu numai 2.999lei (vezi preț actualizat), un preț convenabil și accesibil, în raport cu nivelul de performanță și calitate de care se bucură.

Design-ul atrăgător al acestuia, vine completat de către un stand elegant, pe care va sta susținut gadget-ul. Împreună cu acesta, nu cântărește mai mult de 15Kg, măsurând numai 1036.2 x 647.6 x 237mm.

Imagini cu Samsung 55F7000 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Așa cum am spus, se bucură de o diagonală mai mult decât generoasă, respectiv de 116cm. Aspectul imaginilor de 16:9, iar rezoluția este Full HD la 1920 x 1080p. Se laudă cu conversie 2D în 3D și cu o listă diversificată de caracteristici superioare ce duc la îmbunătățirea imaginilor, precum: Micro Dimming, 3D HyperReal Engine, Clear Motion Rate 800Hz, Digital Noise Filter și Wide Color Enhancer Plus.

Sunet este garantat de un sistem audio stereo integrat, de 2 x 10W, îmbunătățit de câteva caracteristici speciale de sunet, ca: Dolby Digital Plus, Auto Volume Leveler, DTS 2.0 + Digital Out și Digital Pulse.

Cât despre conectivitate, dispune de următorii conectori: o ieșire audio digital optică, o intrare video composite, o intrare component, minijack căști, Scart, 3 x USB 2.0, 4 x HDMI, Slot CI+ și RF In. Totodată, beneficiază de conexiune la internet prin Wi-Fi și prin LAN (port RJ-45).

Acestea fiind spuse, Samsung 55F7000 este un televizor smart de calitate, ce prezintă o diagonală generoasă și o serie diversificată de specificații inteligente.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv 3D
  • Full HD
  • Diagonala 138cm
  • Gama 2013
  • Wi-Fi integrat
Contra:
  • Nimic deocamdată

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.