Smart 3D LED – Samsung 50H6400

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]
  Producătorul Samsung se află printre cele mai renumite brand-uri, remarcându-se prin produse de calitate, prin performanță, dar și prin accesibilitate. Astăzi am ales să va prezentăm un Smart Tv Samsung, un televizor excepțional, ce pune la dispoziție numeroase funcții și tehnologii inteligente.

Samsung 50H6400 se află în lista celor mai atractive televizoare smart, disponibile la ora actuală pe piață, ce se face evidențiat printr-un ecran imens, printr-o serie de caractieristici smart și printr-un design foarte atrăgător. Mulțumită funcțiilor sale smart, acesta asigură o calitate ireproșabilă a imaginilor dar și a sunetului.

În oferta de la eMag, prețul acestui Smart Tv 3D LED este de 4.149lei (Vezi preț actualizat), un cost destul de bun pot spune, punând în balanță funcțiile și specificațiile sale inteligente.

Design-ul acestui televizor smart este extrem de atractiv, ce inspiră eleganță și modernitate. Impresionează prin finisaje extraordinare și printr-un suport foarte aspectuos, astfel cu siguranță va oferii locuinței tale o pată de eleganță. Cântărește numai 14.8Kg și vine dimensionat astfel încât să nu ocupe foarte mult din spațiu, așadar măsoară doar 1127.6 x 728.5 x 308.2 (W x H x D) mm, cu suport.

Imagini Samsung 50H6400 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Display-ul cu care vine echipat are o diagonală de 125cm, asigurând un format Full HD la o rezoluție de 1920 x 1080pix., astfel calitatea conținutului va fi una fantastică. La această calitate ireproșabilă, contribuie câteva caracteristici de imagine, precum Wide Color Enhancer, Mega DCR, Naturat Mode Support, Clear Motion Rate 400Hz și Film Mode.

Linia audio de care se bucură acest dispozitiv, este asigurată de către sistemul Down Firing și Full Range, compus din două ieșire de 20W ambele. Și la acest capitol se regăsesc o serie de funcții ce îmbunătățesc calitatea audio, precum: 3D Sound, Auto Volume Leveler, DTS Studio Sound, DTS Premium Sound 5.1 și Dolby MS10. Așadar, vei fi surprins de sunetul redat, clar, puternic și natural.

Lista de conectori ai acestui Smart TV Samsung, ar fi conexiunile la internet prin Rețea și Wi-Fi integrat, 4 porturi HDMI, o intrare video, 3 porturi USB 2.0, un port Scart, o ieșire audio și o intrare component.

Că tot vorbim despre un Smart Tv, la interior se regăsește un procesor excelent Quad Core, ce duce la o experiență de utilizare rapidă și fluentă.

În concluzie, dacă ești adeptul televizoarelor smart, modelul Samsung 50H6400 asigură varianta cea mai performantă și calitativă, în raport cu prețul de achiziție.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart TV 3D
  • LED
  • Diagonală ecran 125cm
  • Gama 2014
  • Conexiune la rețea prin RJ-45 și Wi-Fi Integrat
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.