Siemens WT45H200BY – uscător de rufe ultra-performant, cu condensare şi pompă de căldură

Siemens WT45H200BY este unul dintre cele mai performante şi calitative uscătoare de rufe de pe piaţă, preţul de achiziţie confirmând deja acest lucru. Reprezintă un model avantajos atât din punct de vedere al consumului energetic, cât şi din punct de vedere al rezultate pe care le obţine.

Vorbim despre un model din clasa A++, cu încărcare frontală, ce are o capacitate de 8kg. Afişajul este reprezentat de către un display LED, ce oferă informaţii cu privire la setările şi etapele ciclului de uscare ales.

Acest model WT45H200BY poate fi achiziţionat şi din stocul magazinului eMag, cu preţul online de 3.799 de lei (vezi preţ actualizat).

Din punct de vedere al design-ului, prezintă o construcţie asemănătoare unei maşini de spălat rufe cu încărcare frontală. Este integral de culoare albă, fiind prevăzut cu tambur din inox. Are o greutate de aproximativ 55kg şi măsoară standard 84.8 x 59.8 x 63.6 (IxLxA) cm.

Este de menţionat faptul că nivelul de zgomot în timpul utilizării este de maxim 65dB (A).

Imagini cu Siemens WT45H200BY:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Dat fiind faptul că acest uscător de rufe Siemens este încadrat în clasa energetică A++, consumul de curent electric este pe cât se poate de avantajos, respectiv de numai 1.9kWh.

Include o serie importantă de programe de uscare, economice şi eficiente, capabile să înglobeze toate tipurile de ţesături. Câteva din acestea sunt: programul pentru prosoape, programul pentru cămăşi/bluze, programul rapid 40 de minute, programul pentru lână, programul Mix, programul pentru articole sportive şamd.

La capitolul sisteme şi funcţii speciale, vine prevăzut cu: sistem de siguranţă pentru cei mici, cu sistem de avertizare sonoră la terminarea programului, cu funcţia de programare întârziată (24 ore), cu tehnologia autoDry, cu tehnologia softDry, precum şi cu tehnologia AntiVibration Design.

AutoDry reprezintă o tehnologie avansată, dotată cu senzori de umiditate, ce o fac capabilă să garanteze rezultate optime cu o atenţie sporită la ţesături.

Filtrul easyClean asigură o îndepărtare pe cât se poate de uşoară a scamelor colectate în filtrul condensatorului.

Opinii pro și contra :

Concluzionând, Siemens WT45H200BY reprezintă un uscător de rufe de calitate superioară, echipat cu cele mai noi şi revoluţionare tehnologii avansate.

Concluzie :

Pro:
  • Afişaj LED
  • Performant şi modern
  • Silenţios
  • A++
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.