Sharp SJXE700MSL – frigider cu două uşi voluminos, modern şi inteligent

Sharp SJXE700MSL este un frigider modern şi performant cu două uşi, conceput în mod special pentru familiile generoase, dat fiind faptul că este extrem de voluminos. Reprezintă un aparat frigorific ultra-modern, extrem de uşor de inclus în decorului oricărei bucătării.

Aparţine clasei energetice A++, având un volum brut total de 627l şi unul net total de 578l. Din volumul net, 399l sunt ai frigiderului, iar restul de 148l ai congelatorului. Este de reţinut faptul că se bucură de sistem de răcire Full No Frost (frigider+congelator).

Acest model recent SJXE700MSL este deja prezent online în stocul de oferte eMag la preţul de 3.999 de lei (vezi preţ actualizat).

Se remarcă printr-o construcţie impunătoare de culoare argintie, extrem de plăcută şi de modernă. Deţine detalii şi elemente perfect definite ce conferă un plus de eleganţă oricărei bucătării. Uşile cu sistem reversibil au deschidere standard pe dreapta, manele acestora fiind poziţionate vertical. Dispune de iluminare interioară pe LED, cântăreşte în jur de 79kg şi măsoară standard 185 x 80 x 73.5 (IxLxA) cm.

Imagini cu Sharp SJXE700MSL:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Graţie faptului că specialiştii au clasificat acest produs frigorific de la Sharp în clasa energetică A++, consumul de curent electric este de numai 360kWh/an.

Din punct de vedere al poziţionării, congelatorul vine proiectat în partea de sus, iar frigiderul în partea de jos.

Congelatorul cu volumul net de 148l se laudă cu o capacitate de congelare de până la 7kg la 24 de ore. Deţine sistem de dezgheţare automat, fiind alcătuit din: două compartimente încăpătoare, precum şi din două suporturi pe uşă.

Frigiderul cu volumul net de 399l se bucură de sistem de dezgheţare automat, fiind compus din: 3 rafturi din sticlă securizată, din 4 suporturi pe uşă şi din două comaprtimente de tip lădiţă, speciale pentru depozitarea legumelor şi fructelor.

La capitolul funcţii şi siguranţă, vine prevăzut cu funcţia de super-congelare, cu funcţia de super-răcire, cu sistem de avertizare pentru uşă deschisă, cu compresor Inverter, cu funcţia J-Tech Inverter, precum şi cu sistemul cu ioni Plasmacluster.

Utilizează agent de răcire R600a, are o autonomie fără curent de până la 19 ore, nivelul de zgomot înregistrat în timpul utilizării fiind de numai 36dB.

Concluzie:

Concluzionând, Sharp SJXE700MSL este unul dintre cele mai voluminoase şi performante frigidere cu două uşi de pe piaţă. Datorită sistemelor şi funcţiilor sale inteligente are capacitatea de a asigura un spaţiu de depozitare ideal toturor tipurilor de alimente.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Ultra-performant
  • Ultra-modern
  • A++
  • Voluminos
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.