Sharp SJSC680VSL – frigider cu două uşi ultra modern, cu o capacitate de 541l

Sharp SJSC680VSL este un frigider cu două uşi ultra modern, eficient şi economic, ce pune la dispoziţie o capacitate mai mult generoasă de încărcare.

Vorbim despre un produs frigorific din clasa A+, ce se bucură de sistem de răcire No Frost, având un volum net total de 541l.

Costul de achiziţie este pe măsura caracteristicilor, astfel acest aparat frigorific se poate achiziţiona de la eMag cu preţul de 3.568 de lei (vezi preţ actualizat).

Se evidenţiază printr-un aspect modern, de culoare argintie, având deschiderea uşilor pe partea dreaptă, cu mânere elegante, poziţionate vertical. Cântăreşte în jur de 81kg şi măsoară standard 175 x 80 x 72.4(IxLxA) cm.

Acelaşi frigider generos îl pun la dispoziţie şi cei de la Cel şi evoMag.

Imagini cu Sharp SJSC680VSL :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Provine din clasa de eficienţă energetică A+, astfel consumul mediu anual nu va depăşi 410kWh.

Compartimentarea este realizată astfel, în partea de sus întâlnim congelatorul, iar în partea de jos frigiderul. Începând cu congelatorul, ce are un volum de 150l, asigură o capacitate de congelare de până la 7kg/24h, având în dotare două compartimente generoase.

Frigiderul are un volum de 391l, dispune de compartiment pentru alimente proaspete, de compartiment special pentru fructe/legume, de 3 suporturi pe uşă şi de 2 rafturi mari din sticlă.

În privinţa caracteristicilor speciale, deţine filtru pentru mirosuri neplăcute, sistem de avertizare sonoră pentru uşă deschisă, sistem de răcire hybrid şi sistem de ioni Plasmacluster.

Ar mai fi de specificat că deţine clasă climatic SN-T, iluminare interioară, având un nivel de zgomot de doar 39 de decibeli.

Concluzie :

În concluzie, Sharp SJSC680VSL este un frigider spaţios cu două uşi, economic şi eficient, ideal pentru orice bucătărie modernă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Frigider cu 2 uşi
  • Sistem de răcire NO FROST
  • Volum net total 541l
  • A+
  • Argintiu
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.