Sharp SJ-T1227M4W – frigider cu două uşi accesibil, din clasa A+

Sharp SJ-T1227M4W reprezintă un frigider cu două uşi avantajos, atât din punct de vedere al preţului de achiziţie, cât şi din punct de vedere al calităţii sale. Este un produs frigorific modern, capabil să garanteze un spaţiu optim alimentelor depozitate la interior.

Aparţine clasei energetice A+, având un volum brut total de 230l şi unul net total de 227l. Din volumul net, 187l sunt ai frigiderului, iar restul de 40l ai congelatorului.

Acest model SJ-T1227M4W poate fi achiziţionat cu numai 799 de lei (vezi preţ actualizat) din oferta magazinului online eMag.

Privindu-l din punct de vedere estetic, prezintă o construcţie clasică de culoare albă, foarte uşor de integrat în orice stil. Uşile cu sistem reversibil, sunt proiectate cu deschidere standard pe partea dreaptă, mânerele acestora fiind integrate vertical. Deţine iluminare interioară, termostat reglabil, cântăreşte în jur de 45.4kg şi măsoară standard 144 x 59.5 x 54 (IxLxA) cm.

Imagini cu Sharp SJ-T1227M4W

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Datorită faptului că acest produs frigorific Sharp este încadrat în clasa A+ de eficienţă energetică, consumul înregistrat este de numai 0.591kWh/24h şi de doar 216kWh/an.

Ca şi poziţionare, congelatorul este proiectat în partea superioară a produsului, iar frigiderul în partea inferioară. Începând de sus în jos, o să discutăm despre fiecare compartiment în parte.

Congelatorul cu capacitatea de 40l, deţine sistem de dezgheţare manual, având un volum de congelare de până la 2kg/24h. Este preavazut cu două sertare, separate printr-un raft din sârmă.

Frigiderul cu capacitatea de 187l, se bucură de sistem de dezgheţare automat, fiind alcătuit din: 4 sertare generoase, separate prin rafturi din sticlă, din 4 suporturi transparente poziţionate pe uşă şi dintr-un compartiment spaţios transparent, de tip lădiţă, pentru legume şi fructe.

Este de menţionat faptul că vine dotat cu un singur compresor, care are sistem de răcire static, că deţine clasă climatică GN, că are agent de răcire R600a şi că nivelul zgomotului din timpul utilizării este de maxim 41dB.

Concluzie:

Concluzionând, Sharp SJ-T1227M4W este un frigider cu două uşi accesibil şi modern, din clasa A+. Dotările sale îl fac capabil să asigure o depozitare optimă tutuor tipurilor de alimente.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • A+
  • Accesibil
  • Modern
Contra:
  • Sistem manual de dezgheţare la congelator

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.