Sharp SJ-B1297E0WEU – combină frigorifică convenabilă din clasa A+

Sharp SJ-B1297E0WEU este una dintre cele mai avantajoase combine frigorifice ale momentului, dat fiind faptul că beneficiază de un raport preţ-calitate excelent. Este un produs frigorific elegant şi modern, potrivit excelent oricărei stil de bucătărie.

Aşadar, vorbim despre un aparat din clasa energetică A+, cu volumul net total de 297l (334l volum brut). De aici, 225l sunt ai frigiderului, iar restul de 72l ai congelatorului. Beneficiază de sistem de răcire Full No Frost, precum şi de un afişaj elegant de tip LED.

Acest model SJ-B1297E0WEU este comercializat online şi de către eMag cu preţul de ofertă de numai 1.349 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte exteriorul, remarcăm un design modern de culoare albă cu detalii şi elemente bine definite. Uşile vin standard cu deschidere pe partea dreaptă, beneficiind de sistem reversibil. Mânerele acestora sunt proiectate vertical pe muchia uşilor. Este în totalitate de culoare albă, cântăreşte în jur de 76kg şi măsoară standard 186.8 x 59.5 x 63.2 (IxLxA) cm.

Imagini cu Sharp SJ-B1297E0WEU:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, după cum spuneam şi mai sus acest aparat frigorific Sharp este încadrat în clasa A+ de eficienţă energetică. Astfel, înregistrează un consum energetic de 0.854kWh/24h şi 312kWh/an.

Modelul de faţă vine proiectat cu frigiderul în partea superioară, iar cu congelatorul în partea inferioară.

Frigiderul cu capacitatea de 225l se bucură de sistem de dezgheţare automat şi de iluminare cu LED. Ca şi compartimentare, vine alcătuit din: 3 rafturi realizate din sticlă securizată, din 3 suporturi din plastic pe uşă, dintr-un suport metalic pentru sticle şi din două sertare de tip lădiţă pentru fructe şi legume (CrispZone).

Congelatorul cu capacitate de 72l deţine sistem de dezgheţare automat, venind la pachet cu tăviţă pentru cuburi de gheaţă. Are o capacitate de congelare de 10kg/24h, fiind alcătuit din 3 sertare generoase de tip lădiţă.

Este de menţionat faptul că integrează un singur compresor, că are sistem de răcire static, clasă climatică GT/N şi agent de răcire R600a.

Concluzie:

Acestea fiind spuse, Sharp SJ-B1297E0WEU reprezintă o combină frigorifică accesibilă şi modernă, cu capacitatea de a asigura un spaţiu optim de depozitare alimentelor.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Full NoFrost
  • LED
  • A+
  • Voluminos
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.