Sharp QWT34F463IEU – maşină de spălat vase din inox, din clasa A+++

Sharp QWT34F463IEU este un model inteligent şi modern de maşină de spălat vase, cu capacitatea de a obţine rezultate ireproşabile. Reprezintă un aparat electrocasnic destinat bucătăriei, foarte uşor de asortat şi de integrat în orice decor de amenajare.

Provine din clasa energetică A+++, având o capacitate de încărcare pentru 12 seturi. Se laudă cu 8 programe de spălare, cu numeroase funcţii şi sisteme avansate, precum şi cu afişaj digital cu control electronic.

Acest model QWT34F463IEU este deja disponibil în magazinul online eMag la preţul de ofertă de 2.039 de lei (vezi preţ actualizat).

Privind-o din punct de vedere estetic, remarcăm o construcţie aparte din inox ce prezintă detalii şi finisaje moderne. Este de culoarea inoxului, cântăreşte aproximativ 52kg şi măsoară standard 84.5 x 59.6 x 59.8 (IxLxA) cm. În privinţa nivelului de zgomot înregistrat la utilizare, maxima atinsă este de numai 46dB(A).

Imagini cu Sharp QWT34F463IEU:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Ei bine, noua maşină de spălat vase de la Sharp este prevăzută în clasa de eficienţă energetică A+++. Astfel, înregistrează un consum de curent electric anual de doar 225kW, iar per ciclu de spălare de numai 0.79kW. Cât despre consumul de apă, media anuală înregistrată este de 2520l şi de numai 9l/ciclu de spălare.

Aşa cum am menţionat şi mai sus, produsul de faţă se laudă cu 9 programe eficiente şi economice, precum: programul Rapid 30’ la 40°C, programul Auto Intensiv la 60-70°C (107-171 minute), programul Bio/Eco la 50°C (197 minute), programul Super 50’ la 60°C (Express), programul Hygiene la 70°C (116 minute), programul Dual Wash la 60°C (106 minute), programul Mini (18 minute) şi programul Auto Delicate la 30°C (79-87 minute).

La capitolul siguranţă şi sisteme, beneficiază de protecţie pentru inundaţie, de funcţia de siguranţă pentru copii, de element de încălzire integrat, precum şi de indicator şi compartiment pentru sare.

Cât despre opţiunile extra ale programelor de spălare, ar fi de menţionat cele 7 nivele de temperatură, opţiunea de încărcare la jumătate şi opţiunea de programare întârziată.

Concluzie:

În concluzie, Sharp QWT34F463IEU reprezintă o maşină de spălat vase inteligentă şi economică, cu capacitatea de a obţine cele mai bune rezultate posibile.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe bune la spălare
  • 8 programe
  • A+++
  • LCD
  • Inox
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.