Sharp QWT24F463WEU – maşină de spălat vase economică şi performantă cu 12 seturi

Sharp QWT24F463WEU reprezintă o maşină de spălat vase standard economică şi eficientă, potrivită excelent oricărui gen de familie. Este un produs electrocasnic de calitate foarte bună, ce reuşeşte să surprindă prin rezultate impecabile obţinute într-un mod pe cât se poate de eficient.

Aşadar, discutăm despre o variantă standard încadrată în clasa energetică A+++. Are o capacitate de încărcare pentru 12 seturi, 8 programe de spălare, numeroase funcţii şi sisteme, precum şi un afişaj digital LCD cu control electronic.

Acest model QWT24F463WEU este deja prezent online în stocul magazinului eMag, la preţul de achiziţie de 1.879 de lei (vezi preţ actualizat).

În ceea ce o priveşte nivelul estetic, se bucură de o construcţie calitativă cu finisaje moderne şi elegante. Este pe o nuanţă de culoare albă, măsoară standard 84.5 x 59.6 x 59.8 (I x L x A) cm şi cântăreşte în jur de 46kg, nivelul maxim de zgomot înregistrat la utilizare fiind de 46 dB(A).

Imagini cu Sharp QWT24F463WEU:

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Din punct de vedere al consumului, datorită clasei energetice A+++ reuşeşte să înregistreze un consum de curent electric de doar 0.97kW/ciclu de spălare şi numai 225kW/an. Iar ca şi consum de apă, înregistrează o medie anuală de 2520l şi doar 9l/ciclu de spălare.

Noul model de faţă al celor de la Sharp pune la îndemână o listă cu 8 programe de spălare, precum: programul rapid 30 min., programul delicate 30-50 °C, programul Intensiv 60-70 °C, programul Bio/Eco °C, programul Super 50′, programul Hygiene 70 °C şamd.

În privinţa funcţiilor şi sistemelor speciale, se bucură de protecţia împotriva inundaţiilor, de compartiment pentru sare, de 6 nivele de temperatură, de tehnologia Supersilent, de indicator sare, precum şi de funcţia Extra Fast.

Ca şi control, aceasta vine echipată cu panoul de comandă în partea frontală. Aici se regăsesc câteva butoane de control cu indicator LED, precum şi un afişaj digital modern LCD.

Concluzie:

Concluzionând, Sharp QWT24F463WEU este una dintre cele mai avantajoase maşini de spălat vase ale momentului, dat fiind faptul că obţine rezultate excelente într-un mod pe cât se poate de economic.

Opinii pro și contra:

Pro:
  • Performanţe bune la spălare
  • A+++
  • 8 programe
  • 15 seturi
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.