Sharp QWT24F443IEU – maşină de spălat vase automată, modernă şi inteligentă

Cu siguranţă spălatul vaselor este mult mai plăcut atunci când ai o maşină de spălat vase performantă şi modernă în bucătărie, capabilă să îţi ofere rezultate eficiente şi economice din punct de vedere al resurselor. De aceea, m-am gândit să îţi vorbesc astăzi despre un astfel de produs electrocasnic, foarte util în orice bucătărie.

Sharp QWT24F443IEU reprezintă o maşină de spălat vase automată, un produs ce aparţine gamei de vârf din această categorie de aparate electrocasnice. Este un model foarte încăpător din punct de vedere al capacităţii de încărcare, ce beneficiază de o serie diversificată de programe şi de funcţii, ce o fac pregătită să garanteze cele mai bune rezultate, cu cel mai bun consum de resurse, precum apă, detergent şi energie electrică.

Avem de-a face cu o variantă din clasa A+++, ce pune la dispoziţie o capacitate pentru 15 seturi, 8 programe de spălare, afişaj modern LCD şi control electronic. Ecranul LCD pune la dispoziţie detalii despre setările şi etapele programului de spălare în curs.

În ceea ce o priveşte costul de achiziţie, la eMag este disponibilă de curând la preţul de 1.849 de lei (vezi preţ actualizat).

După cum observăm, prezintă un design modern, construcţia integrală fiind realizată din inox. Cântăreşte 53kg şi măsoară standard 84.5 x 59.6 x 59.8(IxLxA) cm. Zgomotul produs în timpul funcţionarii ajunge undeva la doar 44 de decibeli.

Imagini cu Sharp QWT24F443IEU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

Specialiştii au încadrat această maşină de spălat vase automată în clasa de eficienţă energetică A+++. Astfel, la capitolul consum energetic, produsul de faţă înregistrează 239kW/an şi 0.84kW/ciclu de spălare. La fel de bine se prezintă şi din punct de vedere al consumului de apă, astfel înregistrează 2520l/an şi doar 9l/ciclu.

Aşa cum am spus, vine proiectată cu 8 programe de spălare capabile să include mai toate tipurile de veselă. Acestea sunt:

 • Programul rapid de doar 30 de minute, ce spală la o temperatură de 40°C;
 • Programul Bio/Eco de 197 de minute, ce spală la o temperatură de 50°C;
 • Programul Mini de numai 18 minute, fără uscare;
 • Programul Express de 50 de minute, ce spală la o temperatură de 50°C;
 • Programul Auto Delicat ce variază între 79-97 de minute, ce spală la o temperatură cuprinsă între 30-50°C;
 • Programul Auto Intensiv ce variază între 107-171 de minute, ce spală la o temperatură de 50-71°C;
 • Programul Hygiene special pentru igienizare, ce spală la o temperatură de 70°C;
 • Programul Dual Wash ce permite încărcarea maşinii atât cu pahare cât şi cu oale, spălarea fiind diferită de la coş la coş.

Pe lângă acestea, pune la dispoziţie şi câteva extraopţiuni, precum funcţia de încărcare la jumătate, funcţia Extra Hygiene, funcţia Extra Silent şi funcţia Extra Fast.

Încărcarea la jumătate este o funcţie cu 3 setări, precum: pentru ambele coşuri, pentru coşul de sus şi pentru coşul de jos. Ar fi de specificat faptul că această funcţie nu a mai fost întâlnită la nici un alt produs de acest fel.

Funcţia Extra Hygiene asigură o igienizare mult mai eficientă. Astfel, în ultima etapă a programului Hygiene, clătirea articolelor se va realiza cu o apă la o temperatură mai ridicată.

Funcţia Extra Silent reduce presiunea apei, astfel modul de utilizare va fi mai puţin zgomotos.

Funcţia Extra Fast permite terminarea mai rapidă a programului, însă cu aceeaşi eficienţă superioară de spălare şi cu o presiune şi o temperaturFuncţia a apei mai ridicată.

Ar mai fi de specificat că deţine 6 nivele de temperatură, element de încălzire ascuns şi indicator pentru sare. Ca şi accesorii, odată cu maşina mai vine şi un compartiment pentru sare.

Concluzie :

În concluzie, Sharp QWT24F443IEU este o maşină de spălat vase automată, foarte eficientă şi economică, capabilă să obţină rezultate ireproşabile, indiferent de situaţie.

Opinii pro și contra :

Pro:
 • Capacitate generoasă (15 seturi)
 • 8 programe
 • Performanţe excelente la spălare
 • A+++
 • Display LCD
Contra:
 • Nimic momentan

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.