Sharp QWC12F491WEU – maşină de spălat vase ieftină, modernă şi inteligentă

Sharp QWC12F491WEU este o maşină de spălat vase modernă şi avantajoasă, perfectă în orice bucătărie, datorită faptului că oferă rezultate ireproşabile, într-un mod pe cât se poate de economic şi de rapid.

Vorbim despre un aparat din clasa A+ de eficienţă energetică, ce dispune de o capacitate de încărcare de 12 seturi, de 3 programe de spălare, de control mecanic şi de afişare de tip LED.

Este un model foarte convenabil vis-a-vis de preţ, astfel este pus în vânzare de către eMag la preţul de numai 1.049 de lei (vezi preţ actualizat).

Cât despre aspect şi date tehnice, este de spus că exteriorul este de culoare albă, o culoare ce se potriveşte oricărui stil de bucătărie. Ca şi trăsături şi greutate, ar fi specificat că măsoară 84.5 x 59.6 x 59.8(IxLxA) cm şi că are o greutate de aproximativ 46Kg.

Imagini cu Sharp QWC12F491WEU :

MAI MULTE POZE

Date tehnice:

În privinţa consumului de resurse se prezintă excelent, astfel consumul energetic anual este de 285kWh, iar per ciclu de spălare de numai 1kW. Din punct de vedere al consumului de apă, pe ciclu de spălare consumă în jur de 12l, iar media anuală de apă este de 3360l.

La nivel de programe de spălare şi opţiuni, dispune de funcţia pentru siguranţă copii, de opţiunea de încărcare la jumătate, de program Bio/Eco 50°C, de program intensiv 65°C şi de programul Super 50′ 65°C.

Beneficiază de două nivele de temperatură, de funcţia pentru programare întârziată, de indicator pentru sare şi de element de încălzire ascuns.

În concluzie, Sharp QWC12F491WEU este o maşină de spălat vase excelent, din punct de vedere al eficienţei, cât şi din punct de vedere al preţului de achiziţie, reprezentând modelul ideal pentru orice bucătărie.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Control mecanic
  • LED
  • Capacitate 12 seturi
  • Clasa A+
  • 3 programe
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.