Sharp LC-55CFE6352E – televizor inteligent Full HD, de 140cm în diagonală

Sharp LC-55CFE6352E reprezintă încă o dovadă că japonezii concept televizoare Smart moderne, cu cele mai favorabile raporturi dintre calitate şi preţ de achiziţie.

Îţi vorbesc despre un Smart TV LED din 2015, potrivit spaţiilor largi, precum unui living sau unei sufragerii spaţioase, datorită diagonalei de 140cm.

Avem de-a face cu un device de cea mai bună calitate, ce conferă un aer modern şi elegant, prin prisma finisajelor şi trăsăturilor impresionante pe care le poartă. Este o variantă de 110W putere, un consum decent, luând în considerare dimensiunile diagonalei display-ului.

Vis-a-vis de specificaţiile numeroase şi tehnologiile avansate, preţul de achiziţie este destul de bun, astfel acest device japonez este disponibil la eMag la 2.699 de lei (vezi preţ actualizat).

Poartă un aspect elegant, cu linii şi elemente distinse. Rama ce înconjoară perfect display-ul generos, este una slim, ce aduce un plus de rafinament şi de eleganţă. Este integral de culoare neagră, cântăreşte 14.7kg şi măsoară 1237.5 x 726.3 x 68.6(W x H x D) mm fără suport, respectiv 1237.5 x 750.1 x 222.4(W x H x D) mm cu suport.

Poate fi montat atât pe standul modern al acestuia, cât şi pe un suport Tv de perete (achiziţionat separat), graţie compatibilităţii Vesa de 600x300mm.

Imagini cu Sharp LC-55CFE6352E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

În ceea ce îl priveşte display-ul, noul televizor Sharp deţine un LED de 140cm în diagonală, respectiv 55inch. Este vorba de un ecran Full HD cu o rezoluţie maximă de 1920x1080p, ce asigură reproducerea unui conţinut de cea mai bună calitate, graţie contrastului dinamic de 1.000.000:1, luminozităţii de 300 cd/m² şi a ratei de aspect a imaginii de 16:9.
Deasemenea, unghiurile de vizibilitate sunt pe măsură, excelente atât din orizontală, cât şi din verticală.

Sunetul acestui Smart Tv este asigurat de către sistemul integrat Nicam, ce livrează o putere maximă de 16W (2 x 8W). Odată cu acestea, îşi face apariţia şi o serie impresionantă de moduri presetate de sunet, ce pot fi setate în funcţie de conţinutul redat.

LED-ul beneficiază de Tuner digital (DVB-T/C/S/S2/T2) şi Slot CI+, caracteristici ce înlocuiesc mediabox-ul şi decodorul extern, utile la recepţionarea transmisiilor TV digitale şi High Definition.

Player-ul multimedia cu care vine integrat televizorul, este util la reproducerea conţinutului multimedia preferat, direct de pe unitate Hard Disk sau stick de memorie USB.

Din punct de vedere al capitolului conectivitate, deţine două porturi USB 2.0, o intrare PC, o ieşire audio digitală optică, o intrare Scart, o intrare video composite, o intrare component, o intrare RF, PC Audio In, minijack căşti, trei porturi HDMI, precum şi conexiune Wireless şi LAN.

Concluzie :

În concluzie, Sharp LC-55CFE6352E este un Smart Tv de calitate foarte bună, un televizor ultra modern şi elegant, ce asigură o funcţionalitate corectă, aducând totodată şi un plus de rafinament şi eleganţă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 140cm
  • Design plăcut
  • Full HD
  • Avantajos
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.