Sharp LC-55CFE6352E – Smart Tv Full HD de 140cm, din gama 2015

Compania japoneză Sharp ne demonstrează pe zi ce trece că sunt capabili să conceapă televizoare moderne şi performante la preţuri de achiziţie accesibile, pentru buzunarele oricăruia dintre noi. Acest lucru este confirmat şi de către device-ul despre care o să îţi vorbesc astăzi, provenit din gama de televizoare smart din 2015.

Sharp LC-55CFE6352E reprezintă un Smart Tv de generaţie nouă, un LED extrem de apreciat pe piaţa televizorelor inteligente, datorită faptului că surprinde plăcut cu un raport preţ-calitate foarte favorabil.

Are la bază o sumedenie de funcţii avansate, ce îl fac capabil să se descurce excelent la navigare Web şi transmisiuni Tv, cât şi pe post de monitor la consolă sau calculator, mulţumită funcţiei sale de monitor.

Este una dintre cele mai avantajoase variante de 140cm, disponibile la eMag la preţul de numai 2.499 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, impresionează printr-un design modern şi elegant, cu trăsături şi finisaje distinse. Rama din jurul ecranului este ultra subţire, lucru ce aduce un plus de eleganţă locuinţei. Cântăreşte 14.7kg şi măsoară standard 1237.5 x 726.3 x 68.6(W x H x D) mm fără suport, pe când cu suport măsoară 1237.5 x 750.1 x 222.4(W x H x D) mm.

Poate fi montat şi pe perete, cu ajutorul unui suport Tv achiziţionat separat de televizor, asta graţie compatibilităţii sale Vesa de 600 x 300mm. Ca şi putere de consum, este echivalentul la aproximativ două becuri clasice (de 60W), respectiv 110W.

Imagini cu Sharp LC-55CFE6352E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Este dotat cu un display LED ce măsoară 140 de centimetrii în diagonală, ce asigură o rezoluţie Full High Definition la maxim 1920 x 1080pixeli. Se laudă cu un contrast dinamic de 1.000.000:1 şi cu o luminozitate de 300 cd/m², astfel imaginile reproduse vor fi de o calitate foarte bună.

La capitolul sunet, nu aş spune că impresionează în vreun fel, asta datorită sistemului audio decent Nicam. Include două difuzoare de câte 8W fiecare şi o serie de moduri presetate de sunet, ce pot fi alese în funcţie de conţinutul reprodus. În cazul în care doreşti o experienţă audio superioară, poţi opta pentru un soundbar sau pentru un sistem audio Home Cinema 5.1.

Acceptă să fie conectat la internet atât prin Wi-Fi, cât şi prin LAN, în ambele situaţii oferind aceleaşi performanţe bune. Pe lângă acestea, pune la dispoziţie trei porturi HDMI, două porturi USB 2.0, o intrare video composite, o intrare Scart, minijack căşti, o intrare PC, o ieşire audio digitală optică, o intrare RF (satelit) şi PC Audio In.

Deţine player multimedia integrat, extrem de util atunci când doreşti să vizualizezi un conţinut preferat, redat direct de pe unitate HDD sau stick de memorie USB.

Slot-ul CI+, precum şi Tuner-ul digital DVB-T/C/S/S2 şi DVB-T2 asigură recepţionarea posturilor TV digitale şi HD, fără a mai fi nevoie de un alt decodor extern sau mediabox.

Concluzie :

În concluzie, Sharp LC-55CFE6352E este un televizor inteligent cu un raport favorabil dintre preţ şi performanţă, un device modern şi elegant, ideal spaţiilor generoase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 139cm
  • Ultra-modern
  • Full HD
  • Gama 2015
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.