Sharp LC-49CFE4041E – Smart Tv accesibil de 123cm, cu rezoluţie Full HD

Pentru review-ul de astăzi am ales un televizor generos din gama companiei Sharp Corporation, un Smart Tv de ultimă generaţie foarte modern şi elegant, echipat cu cele mai noi funcţii şi tehnologii.

Sharp LC-49CFE4041E reprezintă noua capodoperă a brand-ului japonez, un model atractiv ce reuşeşte să atragă atenţia în mod special prin preţul avantajos de achiziţie, după care prin design şi performanţe. Cu siguranţă poate reprezenta o variantă potrivită living-urilor spaţioase sau încăperilor generoase, asta datorită diagonalei impresionante pe care o are.

Nu doar că poate fi folosit pe post de televizor, ci îşi poate intra foarte bine şi în rolul de monitor la calculator sau la consolă. În ambele situaţii este capabil să ofere o calitate excelentă, indiferent de conţinutul reprodus.

În ciuda faptului că vorbim despre un model de generaţie nouă, modelul de faţă este comercializat la un preţ foarte avantajos, astfel este disponibil la doar 1.799 de lei (vezi preţ actualizat).

Are o putere de consum de 95W, cu puţin peste consumul uni bec clasic. Este compatibil Vesa 200 x 200mm, astfel permite montarea acestuia pe perete, pe un suport Tv special, care desigur se poate procura separat de device.

La capitolul aspect, observăm o construcţie distinsă de culoare neagră, cu finisaje şi detalii bine definite. Cântăreşte 14.7kg şi măsoară 1113.1 x 653.3 x 93.0(W x H x D) mm fără suport, respectiv 1113.1 x 701.8 x 229.8(W x H x D) mm cu suport.

Imagini cu Sharp LC-49CFE4041E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Vine dotat cu un display de tip Direct LED, ce măsoară o diagonală de 123cm. Oferă o rezoluţie Full HD, la maxim 1920 x 1080pixeli, unghiuri de vizibilitate foarte bune, fie din orizontală, fie din verticală, un contrast nativ de 1000:1, un contrast dinamic de 1.000.000:1, rata de aspect fiind de 16:9. Mai pe scurt, garantează reproducerea unui conţinut de calitate superioară, cu imagini vibrante, naturale şi viu colorate.

Sunetul este garantat de către sistemul audio stereo integrat Dolby Digital/DTS, ce dezvoltă o putere de maxim 8W. Nu-i o putere foarte mare, însă beneficiază de tehnologia Dolby Surround, funcţie ce îmbunătăţeşte semnificativ calitatea audio.

Asigură transmisii digitale de înaltă fidelitate, graţie Tuner-ului digital cu formate DVB-T, DVB-C şi DVB-T2. Pe lângă acesta se laudă cu Redare video, cu Intrare antenă şi cu player multimedia integrat, caracteristică ce permite redarea oricarui tip de conţinut multimedia, direct de pe stick de memorie USB sau de pe unitate HDD.

În final, la capitolul conectivitate, pune la dispoziţie posibilitatea conectării la internet prin LAN (port RJ-45), precum şi o serie de porturi foarte utile, precum HDMI (3), Scart RGB, USB 2.0 (2), RF In, Slot CI+, mini component, mini composite în, PC Audio In, ieşire audio digitală optică şi minijack căşti de 3.5mm.

Concluzie :

Concluzionând, Sharp LC-49CFE4041E este un televizor inteligent de generaţie nouă, un device potrivit spaţiilor generoase, capabil să asigure o calitate video/audio ireproşabilă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Design modern
  • Diagonala 123cm
  • Full HD
  • Din 2016
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.