Sharp LC-43SFE7452E – un Smart Tv 3D avantajos, cu un aspect plăcut

Televizorul Sharp LC-43SFE7452E este un LED smart al ultimelor generaţiie, echipat cu numeroase funcţii şi tehnologii, astfel încât să asigure cele mai bune şi calitative rezultate video, cât şi audio.

Avem de-a face cu un Smart Tv 3D atractiv din punct de vedere al design-ului câţi şi al performanţelor, un model compatibil Vesa 400 x 200mm, cu o putere de consum de 70W. Găsim în dotarea acestuia player multimedia incorporat, redare video, intrare antenă şi tuner digital DVB-T/T2/C şi DVB-T.

Ca şi cost, pot spune că în raport cu performanţele şi cu calitatea de care dă dovadă este un model super avantajos, astfel este comercializat de către eMag cu preţul de 2.599 de lei (vezi preţ actualizat).

În privinţa design-ului, se face plăcut prin finisaje şi trăsături ultra moderne, ce conferă o eleganţă excepţională. Construcţia noului Smart Tv măsoară 1098.5 x 686.2 x 229.5(W x H x D) mm şi cântăreşte în jur de 8Kg.

Imagini cu Sharp LC-43SFE7452E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere video, se remarcă printr-un display generos, de calitate înaltă, cu diagonala de 109 centimetrii. Cât despre specificaţiile ecranului, ar fi de spus că beneficiază de un contrast dinamic de 10.000.000:1, de o luminozitate de 300 cd/m², de un aspect de imagine de 16:9 şi de o rezoluţie Full HD, la 1920 x 1080p.

Se prezintă excelent şi din punct de vedere audio, astfel dispune de un sistem audio Nicam/A2 stereo, compus din două difuzoare a câte 8W. Calitatea sunetului este optimizată prin tehnologiile audio avansate DTS 2.0, Dolby Digital + şi DTS TruSurround.

Vis-a-vis de conectivitate, pune la dispoziţie o ieşire audio RCA, o intrare component, o intrare Scart (RGB), trei porturi HDMI, minijack căşti, o intrare video, două porturi 2.0, o intrare PC, o intrare compozit, o ieşire audio digitală, Slot CI+, port RJ-45 pentru LAN şi conexiunea Wireless.

Acestea fiind spuse, Sharp LC-43SFE7452E este un Smart Tv 3D de calitate superioară, dotat cu cele mai noi şi avansate tehnologii video, cât şi audio.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Smart Tv 3D
  • LED
  • Gama 2015
  • Diagonala 109cm
  • Full HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.