Sharp LC-43SFE7332E – LED Smart 3D cu ecran Full HD de 109cm în diagonală

Sharp LC-43SFE7332E reprezintă o alegere inteligentă şi avantajoasă, în cazul în care ţi-ai propus să îţi achiziţionezi un Smart Tv de generaţie nouă, cu un raport preţ-calitate favorabil. Este o alegere potrivită spaţiilor generoase, implicit dacă îţi doreşti să te laşi purtat de lumea virtuală a conţinutului video/audio de calitate superioară.

Conţinutul reprodus este procesat astfel încât să surprindă plăcut prin nivelul grafic avansat, putând fi redat chiar şi în format 3D.

Desigur, garantează un suport excelent atât transmisiilor Tv, cât şi conţinutului multimedia. În plus de asta, îşi poate intra rapid şi în rolul de monitor, în situaţia în care vrei să beneficiezi de un conţinut mai generos şi mai calitativ.

Acest model LED LC-43SFE7332E se poate achiziţiona deja din gama de produse eMag, cu numai 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

Pe partea de aspect, surprinde plăcut printr-o construcţie ultra modernă şi elegantă, cu finisaje perfect definite. Construcţia este pe un fond de culoare neagră, cântăreşte 7.8kg şi măsoară standard 965.9 x 573.0 x 67.1 (W x H x D) mm, respectiv 965.9 x 594.6 x 186.2 (W x H x D) mm cu stativ.

Puterea consumată de acest dispozitiv este de numai 50W, ceva mai puţin decât a unui bec clasic (60W). Bineînţeles, poate fi montat şi pe un suport Tv special de perete, graţie compatibilităţii Vesa de 400 x 200mm.

Imagini cu Sharp LC-43SFE7332E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul dispozitiv Sharp vine prevăzut cu un LED de 109cm în diagonală, capabil să asigure o rezoluţie Full HD la 1920 x 1080p. Este caracterizat printr-un constrast dinamic excelent de 1.000.000:1, printr-o luminozitate de 300 cd/m², printr-o rată de aspect a imaginii de 16:9, precum şi prin unghiuri excepţionale de vizibilitate.

La fel de bine se prezintă şi din punct de vedere audio, astfel include un sistem audio stereo de 16W (2 x 8W) putere. Aici, beneficiază şi de o listă importantă de caracteristici superioare de sunet, precum Nicam / A2, Dolby Digital, Equalizer, Dolby Digital Plus şamd.

Datorită Tuner-ului digital (DVB/T/C/S2/T2) şi a Slot-ului CI+, receptarea transmisiilor Tv în format HD sau digital, nu va mai avea nevoie de clasicul decodor extern, ori de mediabox.

Include şi nelipsitul player multimedia integrat, ce oferă posibilitatea reproducerii directe a conţinutului multimedia dorit, de pe diferite unităţi de memorie USB.

Ca şi porturi şi conexiuni, acest Smart Tv 3D este prevăzut cu: USB 2.0 x 2, intrare component, intrare Scart, intrare PC, ieşire audio digitală optică, Minijack căşti, HDMI x 3, RF In, PC Audio In, precum şi LAN (RJ-45) şi Wi-Fi integrat.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Sharp LC-43SFE7332E este un Smart Tv LED cu funcţie 3D, un device generos atât ca specificaţii, cât şi ca diagonală, comercializat la un cost de achiziţie apreciabil.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 109cm
  • 3D
  • Full HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.