Sharp LC-40CFE6352E – televizor inteligent de 100cm în diagonală, cu rezoluţie Full HD

Sharp LC-40CFE6352E este un televizor LED cu funcţii Smart, din seria anului 2016. Reprezintă un dispozitiv avantajos atât ca preţ de achiziţie, cât şi ca performanţe. Este o soluţie ideală spaţiilor generoase şi totodată celor care sunt în căutare de calitate şi flexibilitate.

Faptul că beneficiază de funcţia de monitor, îi permite să fie conectat la PC sau la consola video, pentru a furniza un conţinut mult mai calitativ, atât video, cât şi audio. Este capabil să ofere un suport excepţional posturilor Tv, precum şi conţinutului multimedia preferat.

Acest model LC-40CFE6352E este disponibil deja în stocul de televizoare al celor de la eMag, la numai 1.699 de lei (vezi preţ actualizat).

La nivel estetic, remarcăm o construcţie slim extrem de modernă şi de elegantă. Poartă finisaje şi trăsături distinse, totul fiind pe o nuanţă de culoare neagră. Ca şi detalii tehnice, ar fi de specificat că are o putere consumată de 65W, că are o greutate de 7.8kg şi că măsoară standard 916.8 x 545.7 x 67.1 (W x H x D) mm, respectiv 916.8 x 569.1 x 186.2 (W x H x D) mm cu suport.

Dat fiind faptul că este compatibil Vesa (400 x 200mm), oferă posibilitatea de a fi montat pe perete, necesar fiind doar un suport Tv special.

Imagini cu Sharp LC-40CFE6352E:

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Din punct de vedere video, noul Smart Tv Sharp vine proiectat cu un display Full HD de 100cm în diagonală. Se laudă cu o luminozitate de 280 cd/m², cu un contrast dinamic de 1.000.000 : 1, cu o rată de aspect a imaginii de 16 : 9, cu unghiuri excelente de vizibilitate, precum şi cu o rezoluţie maximă de 1920 x 1080 pix., la un format Full HD.

În privinţa sunetului, acesta este asigurat de către sistemul audio stereo 2.0 integrat. Dezvoltă o putere maximă de 16W (2 x 8W), având la bază câteva caracteristici avansate de sunet, cum ar fi: Surround, DTS 2.0, Equalizer, Nicam / A2 şi Dolby Digital +.

Privind capitolul conectivitate, acest LED de la Sharp vine echipat cu: o ieşire audio digitală optică, cu o intrare PC, cu RF In, cu PC Audio In, cu Slot CI+, cu două porturi USB 2.0, cu o intrare video composite, cu o intrare component, cu Scart, cu Minijack căşti, cu trei porturi HDMI, cu Tuner digital, cu intrare antena, cu Player multimedia, cu redare video, cu Wi-Fi integrat şi cu LAN (Rj-45).

Datorită Slot-ului CI+ şi a Tuner-ului digital (DVB-T/T2/C/S/S2), recepţionarea transmisiilor Tv în format Digital sau HD, nu va mai avea nevoie de decodorul extern clasic.

Cu ajutorul player-ului multimedia integrat se poate reproduce orice tip de conţinut media preferat, direct de pe orice unitate externă HDD sau de pe Stick de memorie USB.

Concluzie :

Concluzionând, Sharp LC-40CFE6352E este un LED avantajos cu funcţii şi specificaţii Smart din gama 2016, potrivit excelent spaţiilor generoase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 100cm
  • 2016
  • Full HD
  • Ultra-modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.