Sharp LC-40CFE4042E – televizor Full HD accesibil şi modern, de 100cm în diagonală

Sharp LC-40CFE4042E cu siguranţă este unul dintre cele mai accesibile televizoare Full HD, de 100 de centimetrii în diagonală. Este o variantă de ultimă generaţie, provenită din gama 2016, ideală spaţiilor largi, precum unei sufragerii sau unui living modern.

Este un LED non Smart Tv, ce reuşeşte să asigure un bun suport atât transmisiilor Tv, cât şi ca monitor la consolă sau PC, asta în cazul în care se doreşte un conţinut mai calitativ. Puterea de consum a device-ului este de numai 45W, ceva mai mică decât a unui bec de 60W.

Acest model LC-40CFE4042E este disponibil la eMag la preţul de achiziţie avantajos de doar 1.149 de lei (vezi preţ actualizat).

După cum vedem, prezintă un aspect impresionant, cu detalii şi finisaje moderne, ce îl face capabil să aducă un plus de eleganţă şi de rafinament locului unde este montat. Construcţia distinsă este de culoare neagră, dimensiunile standard măsurând 929 x 92 x 553(W x H x D) mm fără suport, respectiv 929 x 200 x 601 (W x H x D) mm cu suport.

Compatibilitatea Vesa (200 x 200mm) oferă posibilitatea utilizatorului de a monta dispozitivul şi pe perete, pe un suport Tv achiziţionat separat.

Imagini cu Sharp LC-40CFE4042E :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Ecranul generos de care dispune acest Sharp este unul de tip Direct LED, ce măsoară 100cm în diagonală. Este un display Full HD, cu o rezoluţie de 1920 x 1080p, ce asigură o rată de aspect de 16:9, o luminozitate de 280 cd/m², un contrast nativ de 1.000:1, precum şi un contrast dinamic de 1.000.000:1.

Se descurcă foarte bine şi la capitolul sunet, astfel deţine sistemul Dolby Digital DTS, ce livrează o putere maximă de 16W (2x8W). Pe lângă asta, se laudă şi cu o listă numeroasă de moduri presetate de sunet, ce îmbunătăţesc calitatea sunetului redat.

Beneficiază atât de Slot CI+, cât şi de Tuner digital cu format DVB-T, DVB-C şi DVB-T2, funcţii ce înlocuiesc decodorul extern sau mediabox-ul, utile la receptarea transmisiilor Tv digitale şi HD.

Foarte util este şi player-ul multimedia integrat, datorită faptului că permite reproducerea directă a conţinutului preferat foto/video/audio de pe unitate HDD sau stick de memorie USB.

În ceea ce îl reprezintă conectivitatea, beneficiază de o ieşire audio digitală optică, de intrare video composite, de intrare component, de intrare USB 2.0, de RF In, de intrare Scart, de Minijack căşti, precum şi de trei porturi HDMI.

Concluzie :

Concluzionând, Sharp LC-40CFE4042E este un dispozitiv modern din 2016, un device de calitate bună, ce se dovedeşte a fi un bun suport atât ca monitor, cât şi ca televizor.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 100cm
  • Full HD
  • Modern
  • Ieftin
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.