Sharp LC-32CHE6132 – Smart Tv LED ieftin, modern şi avantajos, de 81cm în diagonală

Sharp LC-32CHE6132 este un Smart Tv LED accesibil şi modern, provenit din gama companiei japoneze Sharp Corporation (Nipon). Se evidenţiază printr-un raport preţ-calitate excelent, punând la dispoziţie funcţii şi caracteristici smart de generaţie nouă.

Este potrivit celor care doresc să experimenteze conţinut HD, implicit celor care vor să se bucure de nevigare Web şi conţinut multimedia preferat. Se încadrează perfect spaţiilor decente, precum dormitoarelor sau sufrageriilor.

Pe lângă faptul că îşi joacă foarte bine rolul de Smart Tv, acordând un bun suport transmisiilor Tv, se dovedeşte a fi un bun suport şi ca monitor la PC, la consola de jocuri etc.

Acest model LC-32CHE6132 din gama 2016 este deja disponibil în magazinul online eMag, la doar 949 de lei (vezi preţ actualizat).

Propune un design impresionant, o construcţie modernă cu finisaje şi elemente perfect definite, totul fiind de culoare neagră. Tehnic vorbind, are o putere de consum de 45W, o greutate de 4.5kg şi măsoară standard 732.7 x 432 x 69.3(W x H x D) mm fără suport, respectiv 732.7 x 467.3 x 159.6(W x H x D) mm cu suport.

Datorită faptului că este compatibil Vesa 200 x 100mm, acceptă să fie montat pe perete, necesar fiindu-i doar un suport Tv, care se achiziţionează separat de device.

Imagini cu Sharp LC-32CHE6132 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul dispozitiv inteligent Sharp este proiectat cu un ecran LED de 81cm în diagonală, ce asigură o rezoluţie HD la 1366 x 768pixeli. Se laudă cu un contrast dinamic de până la 1.000.000:1, cu o luminozitate de 300 cd/m², cu o rată de aspect a imaginii de 16:9, precum şi cu tehnologia avansată Active Motion 200, capabilă să reproducă imaginile la o calitate de înaltă definiţie.

Sunetul televizorului de faţă este asigurat de către un sistem audio stereo integrat, capabil să dezvolte o putere maximă de 16W (2 x 8W). În plus de asta, deţine şi o sumedenie de moduri presetate de sunet, ce aduc un plus de calitate sunetului redat.

Din punct de vedere al conectivităţii, acesta este prevăzut atât cu conexiune Wireless, cât şi cu LAN, plus cu următoarele porturi: USB 2.0 x 2, HDMI x 3, ieşire audio digitală optică, intrare PC, intrare component, intrare video composite, Scart, minijack căşti şi RF In.

Player-ul multimedia integrat permite redarea oricărui tip de conţinut multimedia, direct de pe unitate externă Hard Disk sau stick de memorie USB.

Slot-ul CI+ împreună cu Tuner-ul digital DVB-T/T2/C asigură receptarea posturilor Tv digitale şi HD, fără a fi nevoie de clasicul decodor extern.

Concluzie :

Acestea fiind spuse, Sharp LC-32CHE6132 este un Smart Tv accesibil din gama 2016, un televizor modern cu funcţii şi specificaţii smart, ce reuşeşte să asigure o experienţă de utilizare excelentă.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 81cm
  • Ieftin
  • Modern
  • HD
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.