Sharp LC-32CHE4041 – non Smart Tv HD de 81cm, ieftin şi calitativ

Sharp LC-32CHE404 cu siguranţă este o alegere potrivită în cazul în care eşti hotărât să îţi achiziţionezi un televizor modern, accesibil şi atractiv din punct de vedere al specificaţiilor. Se dovedeşte a fi o soluţie excelentă atât pentru un dormitor, pentru o cameră de hotel, cât şi pentru o bucătărie mai spaţioasă.

Se pare a fi un non Smart Tv de calitate din toate punctele de vedere, evidenţiat printr-un aspect modern şi elegant, precum şi prin specificaţii atractive. Garantează un bun suport atât pentru canalele Tv digitale şi HD, cât şi pentru conţinutul media preferat.

Mai mult decât atât, reuşeşte să îşi între şi în rolul de monitor destul de uşor, în situaţia în care vrei să te bucuri de un conţinut mai bun din partea consolei video, Pc-ului şamd.

Acest model LC-32CHE404 se poate procura deja din stocul eMag, la preţul online de doar 799 de lei (vezi preţ actualizat).

Surprinde extrem de plăcut la capitolul design, purtând o carcasă ultra modernă şi elegantă de culoare neagră, de cea mai bună calitate. Prezintă trăsături slim, lucru ce aduce un plus de rafinament locului în care va fi amplasat. Pe partea tehnică, ar fi de spus că are o putere de consum de 45W, că are o greutate de 4.9kg şi că măsoară 739 x 445 x 87 (W x H x D) mm fără stativ, respectiv 739 x 493 x 179 (W x H x D) mm cu stativ.

În situaţia în care locul nu permite achiziţionarea unei comode Tv, device-ul de faţă acceptă să fie montat şi perete, pe un suport Tv compatibil Vesa 200 x 100mm.

Imagini cu Sharp LC-32CHE4041 :

MAI MULTE POZE

Date tehnice :

Noul televizor LED de la Sharp vine echipat cu un display HD de 81cm (32”) în diagonală. Surprinde printr-un contrast dinamic de 1000000:1, printr-o luminozitate de 300 cd/m², printr-o rată de aspect a imaginilor de 16:9, printr-o rezoluţie maximă de 1366x768p, precum şi prin unghiuri excepţionale de vizibilitate.

Se prezintă destul de bine şi din punct de vedere audio, fiind prevăzut cu un sistem audio stereo integrat, ce dezvoltă o putere maximă de 16W (2x8W). În plus, are la bază şi o serie importantă de caracteristici superioare de sunet, precum Nicam/A2, DTS TruSurround, DTS 2.0, Treble and Bass Control etc.

În ceea ce îl privesc conexiunile şi conectorii, pune la îndemână o ieşire audio digitală optică, două intrări USB 2.0, o intrare video composite, o intrare component, o intrare Scart RGB, minijack căşti, trei porturi HDMI, RF In, intrare antenă, redare video, player multimedia, Slot CI+ şi Tuner digital.

Datorită Slot-ului CI+ şi a Tuner-ului digital DVB-C/T/T2, recepţionarea canalelor Tv în format Digital sau High Definition, nu va mai avea nevoie de un clasic decodor extern.

Cât despre player-ul multimedia integrat, acesta are rolul de a reproduce direct de pe diferite surse de stocare, orice tip de conţinut media preferat.

Concluzie :

În concluzie, Sharp LC-32CHE404 este un non Smart TV LED cu ecran HD de 81cm, potrivit excelent dormitoarelor, camerelor de hotel, cât şi bucătăriilor generoase.

Opinii pro și contra :

Pro:
  • Diagonala 81cm
  • 2016
  • HD
  • Modern
Contra:
  • Nimic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.